Jump to content

narentina

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Puno hvala na brzom odgovoru! Muka mi je vise od peripetija s adresom....osjecam se gradjaninom drugog reda. Pozdrav!
  2. A, znam, ali nemam previse izbora bas....ovako za svaku sitnicu obaviti moram putovati, pa tako se troskovi svakako penju...nije mi ugodno zivjeti u prekrsaju, ali dok se nesto ne promijeni, ovo je najjednostavnije. Ako ne provjeravaju puste naseljene iz BiH po Dalmaciji, koji tu samo dodju lijeciti se, studirati i glasati, nece valjda ni mene, koja sam iz HR, radim, placam porez i skromno zivim.
  3. Prelistala sam teme i nisam nasla slicnu mojem problemu, pa psotavljam novu. Naime, osobna iskaznica mi je istekla, kao i utovnica i trenutno nemam vazeceg dokumenta. Prebivaliste imam u mjestu gdje ne zivim. Tu gdje zivim sam podstanar i nema sanse da me gazdarica prijavi. Ne bih produzavala prebivaliste na staroj adresi, jer mi je daleko i za sve moram putovati 500 km. Prijatelj je suglasan prijaviti me kod sebe u stan, kako bih mogla prijavitit tu adresu. Osoba koja radi u MUPU mi je preporucila potpisivanje ugovora o najmu bez naknade, no istrazujuci ranije teme, shvatila sam da je to upitno. Ima li tko savjet sto da napravim za najbezbolnije osiguravanje prava na OI i adresu. Hvala!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija