Jump to content

Željac047

Korisnik
  • Broj objava

    3401
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    85

Aktivnosti reputacije

  1. Sviđa mi se
    Željac047 je reagirao na Matrix u dokument, Brisanje zabilježbe spora   
    Predložak prijedloga za brisanje zabilježbe spora u situaciji kad je tužitelj u parnici pravomočno odbijen sa tužbenim zahtjevom.
    Napomena:Izdavači i autori ne snose nikakvu odgovornost za eventualnu štetu koja može nastati zbog uporabe ovog predloška.
  2. Sviđa mi se
    Željac047 je reagirao na Matrix u dokument, Utvrđenje i dioba bračne stečevine   
    Predložak tužbe radi utvrđenja i diobe bračne stečevine koja se može podnijeti kako nakon razvoda tako i tijekom braka.
    Da nebi bilo zabune,u predlošku je kao predmet utvrđenja i diobe navedena jedna nekretnina,što neznači da se jednom tužbom nemože obuhvatiti sva pokretna i nepokretna imovina koja predstavlja bračnu stečevinu naprotiv,svu takvu imovinu obuhvatiti tužbom uz činjenice i dokaze te precizno postaviti tužbeni zahtjev.
    Ako određene nekretnine nije moguće fizički razvrgnuti,zahtjev bi trebao biti usmjeren isključivo na upis suvlasničkog omjera,slijedom čega bi stranke nakon pravomočnog okončanja parnice imale na raspolaganju pokrenuti postupak razvrgnuča suvlasništva na jedan od mogućih i dopuštenih načina (isplata,dražba)uređenim odredbama Zakona o vlasništvu i drugim stvarnim pravima. 
    Obzirom da se radi o složenim postupcima,pomoč   stručne osobe se preporučuje.
    Napomena:Izdavači i autori ne snose nikakvu odgovornost za eventualnu štetu koja može nastati zbog uporabe ovog predloška.
  3. Sviđa mi se
    Željac047 je reagirao na Matrix u dokument, Naknadno pronađena imovina   
    Predložak prijedloga kojim se inicira postupak za raspoređivanje naknadno pronađene imovine.
    Napomena:Izdavači i autori ne snose nikakvu odgovornost za eventualnu štetu koja može nastati zbog uporabe ovog predloška.
  4. Sviđa mi se
    Željac047 je reagirao na drot13 u dokument, Prekršaj - prigovor na prekršajni nalog - više od 2000 kuna / suprotni smjer   
    Predložak prigovora na prekršajni nalog za prekršaj za koji se može izreći novčana kazna više od 2000 kuna, tj. u konkretnom slučaju, za suprotni smjer.
    Prije korištenja predloška obavezno pročitajte temu ili članak s objašnjenjima te se dodatno informirajte o svom specifičnom problemu, a u svakom slučaju preporučeno je potražiti savjet odvjetnika. Predložak je samo primjer kako sastaviti određenu vrstu pravnog dokumenta, no nipošto se ne može shvatiti kao gotov model takvog dokumenta. Svaki pravni slučaj je specifičan i zahtjeva individualan pristup te je stoga korištenje ovog predloška isključivo na vlastitu odgovornost. Izdavači i autori ne snose nikakvu odgovornost za eventualnu štetu koja može nastati zbog uporabe ovog predloška.
  5. Sviđa mi se
    Željac047 je reagirao na drot13 u dokument, Prekršaj - prigovor na prekršajni nalog - više od 2000 kuna / alkohol   
    Predložak prigovora na prekršajni nalog za prekršaj za koji se može izreći novčana kazna više od 2000 kuna, tj. u konkretnom slučaju, za upravljanje vozilom u prometu pod utjecajem alkohola.
    Prije korištenja predloška obavezno pročitajte temu ili članak s objašnjenjima te se dodatno informirajte o svom specifičnom problemu, a u svakom slučaju preporučeno je potražiti savjet odvjetnika. Predložak je samo primjer kako sastaviti određenu vrstu pravnog dokumenta, no nipošto se ne može shvatiti kao gotov model takvog dokumenta. Svaki pravni slučaj je specifičan i zahtjeva individualan pristup te je stoga korištenje ovog predloška isključivo na vlastitu odgovornost. Izdavači i autori ne snose nikakvu odgovornost za eventualnu štetu koja može nastati zbog uporabe ovog predloška.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija