Jump to content

KarloZD

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ja i moj ćaća koji je živ imamo po 3000 kvadrata. Od ovih drugih suvlasnika samo jedan ima 400 kvadrata, svi ostali imaju ispod 100. Nije mi pri ruci spisak trenutno jer nisam kući.Kako mi kaže moj odvjetnik to je glavni problem zbog kojeg se ne prodaje zemlja, to jest što ima 18 suvlasnika a nije određeno precizno gdje je čija površina, pa ljudi ne žele kupiti naš dio jer neće da ih ovi drugi suvlasnici poslije tuže ili da imaju kakav drugi problem s njima. To i zeleni pojas koji je ostavio korisnu površinu od oko 1500 kvadrata koja se može iskoristit za gradnju. Znaći parcela ima ukupno oko 6700 kvadrata, ja i moj ćaća imamo po 3000, a ovi ostali imaju male udjele za koje se ne zna gdje se nalaze na parceli.
  2. Da, svi su rodbina i nitko nije zainteresiran za suradnju, bas zbog toga sto posjeduju malu povrsinu. A dobro, vlasnici smo velike rupe... Kad se donosio taj prostorni plan, nitko nas nije obavijestio, a tako sam i mislio da je kasno sad, ali nije zgoreg pitat nekoga ko zna vise.
  3. Pozdrav svima na forumu. Zelio bih postaviti dva pitanja u vezi zemljišta u Zadru koje sam naslijedio od majke. Naime zemljište ima dva problema: -veliki broj suvlasnika, 18, ali velika većina njih ima vrlo mali broj kvadrata, a problem je što nije precizno odredjeno gdje se točno nalazi njihova površina, to jest površina u vlasništvu svakog od tih suvlasnika -veliki dio zemljišta je od općine Zadar prenamjenjen u zeleni pojas u kojem je onemogućena sva gradnja, a pritom je u blizini kamenolom koji zadire u moje zemljiste i koji više nije u funkciji. Imam li prava tražiti neku naknadu od općine zbog tog kamenoloma i uloziti žalbu na prenamjenu djela mog privatnog zemljišta u zeleni pojas, zbog čega je to zemljište vrlo teško prodat iako se u blizini nalaze veletržnica i Bauhaus trgovinski centar.? Može li se oborit odluka o prenamjeni u zeleni pojas? Oprostite ako djelujem konfuzno ali ne razumijem se u termie. Hvala unaprijed na mišljenjima i savjetima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija