Jump to content

ClaraClara

Korisnik
  • Broj objava

    34
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Suorug mi je prije 7 dana dobio istrazni zbog prekrsaja sudske zabrane uznemirsvanja i zbog prijetnje!45 dana. Podigla sam tuzbu za razvod..i od odvjetnika saznala da "ex" ima neku kazneno djelo od prije.....(sto ja nisam imala pojma...6.god.smo u braku).za koje nije bio kaznjavan .dali mu mogu na ovih 45cdana zbog orijetnje...dodati jos istraznog zbog onog prijsdnjeg djela?
  2. Uzet cu odvjetnika jer sam psihicki iscrpljena . Znate li bi li to moglo biti relativno brzo rszvedeno s obzirom na tijek dogadjaja kakav je.
  3. Zanima me koliko bi trajalo da se brak razvede...nemamo djece noti stecene imovine. On je prijavljivan 4.puta za nasilje u obitelji...prekrsaj sudske zabrane uznemiravanja i kaznenog prekrsaja...prijetnje!! Ažurirano Protiv njega su prekrsajne i kaznena prijava.i sada je u zatvoru.
  4. Konkretno.radi se o obiteljskom nasilju. Ponovljenom po 3.puta.Dali mu se moze uvaziti zalba?
  5. Dali se dobije odgovor na zalbu i ako je uvazena i ako je neuvazena? Sto je sa presudom ako je zalba uvazena?
  6. Nisam imala mira ..morala sam provjeriti na prekrsajnom sudu kod sudkinje u vezi ovog slucaja.Presuda jos nije prsvomocna jer je ulozena zalba...medjutim ...gosp.sudkinja mi govori da ja i tako ne mogu promjeniti tu nista.Da "gospodin" ceka da vidi hoce li mu uvaziti zalbu ili ne. Ažurirano Zalba je na Vrhovnom sudu u zg.za prva dva preksraja su ga odbili.Dali jemoguce ds mu i sad odbiju zalbu jer je ponovio vec pocinjeno djelo 3.puta?
  7. Moj prvi isksz je isttinit.zao mi je jer mu je kszns veliks.samo to.
  8. Dali bi se to smatralo kao lazno iskazivanje?
  9. Sta da ocekujem.to je bila prijava za obiteljsko nasilje.dad bi ja povukla izjavu.ali bec je presuda odmah donesena.ima 6.miseci. dali moram ic kod sudkinje koja nam je bila ?
  10. Pred policijom...i onda pted sudcem. Tuzenik sam Ažurirano Zrtva
  11. Dali se mozr povucu iskaz izrecen ispred sudca ovaj slucaj u obiteljdkom nasilju? Kokika mi je kazna ako povucem iskaz...i kako to vec biva?? Ažurirano Dali se u ovom slucaju meni ptebacuje njegova kazna..a njemu ukida...ili mene sufac kaznjava?
  12. Pocela sam raditi 29.12.2016god.naravno i dalje radim.zanima me imam li pravo na puni godisnji? I dali imam pravo na K1 koji se isplacuje krajem ovog mjeseca u firmi? Ažurirano Pardon..K15
  13. Neke poruke laznog sadrzaja i okrivljavanja za nesto sto nije istina.poruke stare 4.godine
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija