Jump to content

nikolina94

Korisnik
 • Broj objava

  56
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O nikolina94

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. A ako sam prijavljena na Hrvatski zavod za zapošljavanje? Radi li taj moj otkaz problem
 2. Naime, radila sam i nakon mjesec dana probnog rada sam sama tražila da odem...morala sam kao tražiti pismenim putem otkaz ugovora i sad mi piše da su mi udovoljili zahtjevu i sve to super...ali kad ću se javljati za naknadu za nezaposlene majke(porodiljna naknada) treba priložiti razlog otkaza. Hoće biti problem ako sam ga kao sama tražila?
 3. Ako se prodaje nekretnina, da li se prenosi to i da li se u tom slucaju moze osporiti
 4. Nažalost, da...ali mi se čini da nije moguće jelda?
 5. Oni imaju ugovor o doživotnom pravu stanovanja za 2 stana, na oba su se upisali u zemljišne knjige, no ne žive u drugom, logično ne mogu na dva mjesta u isto vrijeme, pa me zanima da li se može za ovaj u kojem ne žive nekako osporiti to pravo ili slično s obzirom da nisu u njemu niti će ikada biti?
 6. Da li je moguće da osobe imaju pravo stanovanja na 2 nekretnine ako to pravo koriste samo za jednu . Znači imaju li pravo za jedan stan, ako žive i koriste to pravo za drugi? Hvala unaprijed
 7. nikolina94

  Pravo stanovanja

  Ja bi sa sestrom napravila isto ugovor kao i sa roditeljima ,dakle da ima pravo doživotno živjeti u stanu gdje smo ujak i ja pola pola vlasnici? Je li to moguće? Ima li zapravo neka prepreka da ja njoj to dam?
 8. nikolina94

  Etažiranje zgrade

  Poštovani, Kako mogu odvojiti stan na pola. Naime polovica stana je moja, polovica od ujaka i roditelji imaju pravo stanovanja(ugovor je potpisan i upisani su u zemljišne knjige)
 9. nikolina94

  Pravo stanovanja

  Jer uporno tvrde da je bilo nekog doetažiranja, a nije nego se samo uređivala fasada i oni to smatraju da je došlo do neke promjene...a nije Poštovani, Moji roditelji su se ipak uspjeli upisati u zemljišne knjige nakon mog ugovora s njima, ali mene zanima mogu li isti ugovor dati svojoj sestri? Moram li u tom slučaju pitati roditelje da li se slažu s time?
 10. nikolina94

  Pravo stanovanja

  Ugovor je već potpisan prije 6 godina, a aneksom se osobe žele upisati u zemljišne knjige, no osoba koja je vlasnik stana ne želi to potpisati, da li mora? Iskreno, nema potrebe za aneksom, jer usporedbom je aneks identičan originalu od prije 6 godina
 11. nikolina94

  Pravo stanovanja

  Imam jedno pitanje Da li je moguće da dođe do tužbe ukoliko osoba odbija potpisati aneks ugovora?
 12. Pošto je u pitanju privatni sektor tj.knjižara da li se to nezadovoljenje na probnom radu proteže na ono da se ne mogu zaposliti u državnoj službi 4 godine?
 13. Naravno, nema govora o izbacivanju, ali oni se nisu upisali u zemljišne knjige prije 6 godina kada je ugovor potpisan i sada žele da obnovimo ugovor kako bi se ipak mogli upisati. Što znači trenutak kada se oni upišu? Da li oni mene moraju pitati za bilo kakav pothvat u stanu ili slično?
 14. Poštovani, U svezi ugovora o osnivanju osobne služnosti-prava stanovanja, što znači kada ja kao vlasnica polovice stana dajem taj ugovor roditeljima, a člu članki piše da su oni u posjedu nekretnine? Znači li to da ja s njom ništa ne mogu niti imam kakva prava ili?
 15. Poštovani, Meni naime uskoro ističe probni rad i da li bi bilo.bolje da mi oni otkažu ugovor( nisu zadovoljni, već su mi rekli) ili da napravimo sporazumni otkaz?
×
×
 • Napravi novi...