Jump to content

nikolina94

Korisnik
 • Broj objava

  73
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O nikolina94

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Što ovo znači? ZABILJEŽBA, PRIVREMENA MJERA OSIGURANJA ZABRANOM OTUĐENJA I OPTEREĆENJA, RJEŠENJE OPĆINSKOG GRAĐANSKOG SUDA U ZAGREBU
 2. Poštovañi, Naime rodila sam i zanima me da li dijete mora imati isto prebivalište kao i ja da bi imala pravo na porodiljnu naknadu? I da li ukoliko se ja odjavim sa jedne adrese(na kojoj sam vlasnica polovice stana) i prijavim na drugu da li mogu imati kakvih problema sa tim stanom?
 3. nikolina94

  Vlasništvo

  Oba tužitelja imaju istog punomoćnika. Odgodu nije tražila jer koliko sam upućena priprem o ročište se može otkazati samo jednom , a kod tužiteljice je problem da ako i rodi i prije da ne može ostaviti nigdje tako maleno dijete
 4. nikolina94

  Vlasništvo

  Poštovani, Ukoliko su u pitanju 2 tužitelja i jedan se ne pojavi na zakazanom pripremnom ročištu(trudnoća, naime ročište zakazano za 2.7., a porod je blizu) što se može desiti?
 5. nikolina94

  Vlasništvo

  Hvala na savjetu. 😍
 6. nikolina94

  Vlasništvo

  Namještaj je kupljen od strane mojih roditelja. No, nema nekog dokaza, računa ili slično. Suvlasnik nema baš neke želje uopće o tome pričati s obzirom da je moja soba..
 7. nikolina94

  Vlasništvo

  Poštovani, Ja sam naime vlasnica polovine stana i selim se iz njega. Mogu li ja kod selidbe bez problema uzeti namještaj iz svoje sobe sa sobom?
 8. nikolina94

  Vlasništvo

  Koja je onda procedura nakon što je dana tužba?
 9. nikolina94

  Vlasništvo

  Poštovani, Koji je rok za odgovor na tužbu za smetanje posjeda?
 10. Ja sam suvlasnica sa svojim ujakom i dala bi pravo stanovanja jednoj osobi koju bi dovela da tamo živi sa mnom. Ja dakle, živim tamo samo bi dala to pravo još jednoj osobi, dakle da ima napismeno da ima pravo stanovanja dokle god je živa.
 11. Dakle, na svojoj polovici mogu dati i "susjedu" pravo stanovanja bez konzultacije sa suvlasnikom s obzirom da se njegova polovica ne dira
 12. Dakle , bez njegovog pristanka ne mogu?
 13. Fizički nije odvojeno, to je jedan stan, nema fizičke podjele
 14. Poštovani, Vlasnica sam 1/2 nekretnine i željela bi jednoj osobi dati pravo stanovanja na svom dijelu nekretnine. Da li je to moguće odnosno moram li pitati vlasnika druge polovice nekretnine?
 15. Dvoje je vlasnika stana(dakle, svaka osoba ima polovicu) i dano je pravo stanovanja roditeljima, doživotno. Sad me zanima može li se to pravo ikako raskinuti prije smrti plodouživatelja ili ne?
×
×
 • Napravi novi...