Jump to content

nazovipametna

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Moderatoru, a i ostalima koji znaju nešto o ovome problemu!! Majka sam djevojčice od godinu i pol, u braku koji svakim danom gubi značaj, bolesno ljubomornog muža koji me sumnji-či za svaki beznačajni pozdrav, potom verbalno napada vrlo pogrdno i to dijete svakoga dana sluša i gleda. Čak i sup-rug povremeno misli kako smo zagazili preduboko i da smo postali prerazličiti a mene muči: kako bih u slučaju razvo-da mogla ostati sa svojim djetetom iako nisam u radnom odnosu. Čula sam i za mogućnost uzdržavanja nezaposlenog bračnog druga i alimentacija je tu ali, nisam sigurna je li moguće da majka tako malene djevojčice ostane uz dijete. Su- prug radi i nije u mogućnosti biti uz dijete. Voljela bih riješiti sve nas tih okova jer ovo nije život a vas molim da mi odgovorite što prije kakve su zakonske mogućnosti. Hvala!
  2. DA LI NETKO S 80% VLASNIŠTVA U ZAJEDNIČKIM PARCELAMA MOŽE PRIPOJITI VLASNIŠTVO DRUGORANGIRANOG PO VELIČINI UDJELA ZEMLJE? POKUŠAO JE TO SUDSKOM TUŽBOM ALI SMO REAGIRALI I SAD JE PLOMBA NA Z.K. ULOŠKU. POSTOJI I NEKAKVA SMIJEŠNA PONUDA CIJENE PA ME INTERESIRA KAKVA JE ORIJENTACIONA CIJENA ZEMLJE NA MORU ( UZ SAMO MORE) ALI NIJE JOŠ URBANIZIRANO, NEMA DOZVOLJENE GRADNJE, VJEROJATNO VRLO SKORO????!!UCJENJUJE NAS UDJELOM OD 80% I NUDI CIJENU OD 10e PO KVADRATU ILI ĆE PREPISATI SVE SEBI. MISLIM IPAK DA SE TO NE MOŽE SAMO TAKO JEDNOSTAVNO. MOLIM POMOĆ HITNO, TUŽBA ČEKA.
  3. nazovipametna

    knjižnica

    Da li netko možda zna da li imam šanse zaposliti se u šk.knjižnici sa SSS ali smjer bibliotekar i kakve su šanse pored drugih interesenata koji možda imaju fakultet ali drugih usmjerenja? Hvala.
  4. Ako sam dobro razumjela znači da sam nasljednik sa svim pravima i obavezama tj. doživotno uživanje nije zaživjelo jer ga ne prihvaća. Hvala svima koji su ostavili odgovor.
  5. Hvala Notarice što ste se javili. Ne prihvaća ona ni to da sam se prihvatila nasljedstva, ali stvar je u tome da u rješenju piše da je ona odbila činjenicu da sam joj dala doživotno uživanje. Interesira me što dalje s tim, kakav je postupak? Ja moram s rješenjem na poreznu upravu ali ne znam što je sad s tim dijelom ako ga ona ne želi.
  6. Iza smrti oca odlučila sam se prihvatiti nasljedstva ali ustupiti doživotno uživanje maćehi. Međutim, u rješenju koje sam neki dan dobila stoji da ona to ne prihvaća. Što to znači pravno i što ja moram sad učiniti? Molim odgovor.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija