Jump to content

Ninakonalina

Korisnik
 • Broj objava

  3
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Ninakonalina

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Poštovani, zaposlena sam u Osnovnoj školi 2,5 mjeseca te imam ugovor na neodređeno. S obzirom da za isplatu regresa moram koristiti makar jedan dan godišnjeg odmora, zanima me imam li pravo na razmjerni dio godisnjeg? U skoli mi je receno da se razmjerni dio ne moze koristiti vec eventualno isplatiti djelatnicima kojima ističe ugovor na određeno. Unaprijed hvala na odgovoru.
 2. Ako sam u radnom odnosu bila 4 mjeseca, a nakon toga na trudnickim komplikacijama 3 mjeseca, ubrajaju li mi se ta 3 mjeseca u onaj minimalni staz od 6 mjeseci potreban za ostvarivanje porodiljne naknade u visini place? Ako ne, da li bi vracanjem na posao na 2 mjeseca nakon komplikacija do porodiljnog ostvarila taj uvjet? Puno hvala na odgovoru.
 3. Pozdrav, prije odlaska na trudnicke komplikacije bila sam zaposlena 4 mjeseca (radni odnos na neodredjeno s pola radnog vremena), zbog neispunjavanja staza od 6 mj. primam naknadu od 415 kn mjesecno...na komplikacijama sam sada tri mjeseca, zanima me kolika ce mi biti porodiljna naknada? Hvala na odgovoru.
×
×
 • Napravi novi...