Jump to content

Iviber

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Još nije isključeno da neču tražiti da idemo na sud. Nije stvar platiti kaznu ali ta nepravda i na taj način je dno dna.
  2. Bespomoćni smo mi svi pred mladim i nadobudnim balavcima, oni smiju i pogriješiti a na nama LJUDIMA je ići na sud i dokazivati da nismo krivi šta naravno naša riječ protiv njegove ne vrijedi. Neznam sad više smijem li pogledati i na sat na ruci koliko je sati, da li je i to kazna?
  3. Jako zanimljiva situacija, da stvar bude još bolja, pisao mi je upozorenje osoba koja nije ništa vidjela i sa mnom se raspravljao a osoba koje je "vidjela" je sjedila za upravljačem i nije ni riječ progovorila! Ogorčen sam postupanjem i nastupom. Dno dna čime su se počeli baviti i kažnjavati ljude a posebno u ovim teškim danima.
  4. Jednim dijelom se mogu sloziti s vama. U upozorenju je napisano da sam prekrsio zakon 169 koji je vezan za radne strojeve i motokultivatore.... po ovome sad ispada da oni mogu sta zele i kada pogrijese da ispravljaju upozorenja kako njima paše? Odbio sam potpisati upozorenje jer nisam upravljao navedenim već osobnim automobilom. Jako dobro poznajem zakone pa istog trenutka sam primjetio grešku kod pisanja koju mu naravno nisam htjeo apelirati na nju.
  5. Upozoren sam "kao da sam koristio mobitel tijekom voznje". U trenutku prolaska kraj sluzbenika uzeo sam mob u ruku ne upalivši ga, samo pogledao svijetli li lampica o obavijesti o novoj poruci nakon cega je mobitel spusten na sjedalo. Tu se odmah sjeda u auto i krece za mnom i naravno rotirke i blicanje da se zaustavim. Umjesto zakona 196 upisano je 169....i naravno odbijo sam potpisati navedeno upozorenje.
  6. Poštovani, mogu li se žaliti na izdano pisano uvjerenje za prekršaj koji me se po upozorenju tereti. U navedenom upozorenju jasno se vidi da sam upravljao osobnim automobilom a ne radnim strojem i njegovim priključnim vozilom ili motokultivatorom kako navedeni članak glasi po kojem sam upozoren.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija