Jump to content

lobelos

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. S obzirom da spominjete uznemiravanje na radnom mjestu interesira me jeste li odradili prvu procesnu pretpostavku prije tužbe. Dakle, radi se o pritužbi prema poslodavcu?
  2. Ja sam isto bio u takvim dilemama, ali više nisam. Međutim kako sam kupio knjigu "Radno vrijeme odmori i dopusti" autora Kristiana plazonića moram priznati da stvari kao što su prekovremeni rad, preraspodjela, godišnji odmor, plaćeni dopust itd. kužim jer je autor to tako jednostavnim jezikom opisao da je čovjek glup bi shvatio. Zato ti savjetujem kontaktiraj autora na elektronsku poštu koja glasi: hrobat9@gmail.com i sve će ti biti puno jasnije.
  3. Ja sam isto bio u takvim dilemama, ali više nisam. Međutim kako sam kupio knjigu "Radno vrijeme odmori i dopusti" autora Kristiana plazonića moram priznati da stvari kao što su prekovremeni rad, preraspodjela, godišnji odmor, plaćeni dopust itd. kužim jer je autor to tako jednostavnim jezikom opisao da je čovjek glup bi shvatio. Zato ti savjetujem kontaktiraj autora na elektronsku poštu koja glasi: hrobat9@gmail.com i sve će ti biti puno jasnije.
  4. Ja sam isto bio u takvim dilemama, ali više nisam. Međutim kako sam kupio knjigu "Radno vrijeme odmori i dopusti" autora Kristiana plazonića moram priznati da stvari kao što su prekovremeni rad, preraspodjela, godišnji odmor, plaćeni dopust itd. kužim jer je autor to tako jednostavnim jezikom opisao da je čovjek glup bi shvatio. Zato ti savjetujem kontaktiraj autora na elektronsku poštu koja glasi: hrobat9@gmail.com i sve će ti biti puno jasnije. Lijep pozdrav Lobelos
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija