Jump to content

Martina Radolović

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Martina Radolović objavio

  1. Pozdrav ekipa, dali je kažnjivo kad ti netko drugi vadi račune iz poštanskog i stavlja nazad, sa isprikom "mislio da je moje"! Uglavnom, sva brojila od HEP-a su na moje ime, ali ja uredno kad dobijem uplatnice, proslijedim dalje! I sada kako ne dolaze redovito uplatnice, frajer mi krade račune iz mog poštanskog, otvori i vrati! Dali on to smije? Inače, smo na sudu jer je tip psihopat!
  2. Zbog neodgovornih vlasnika,i mi se borimo ljeti sa zmijama,jer se ljudima neda pokositi okućnica i maknuti svo smeće! Kuća je napuštena već više od 30 godina,pa zamislite cega tu sve ima! Mislim da su kazne premale,za te llijene vlasnike koji ne postuju susjede,jer je njihovo smeće njihovo privatno vlasništvo!
  3. Hvala puno na odgovoru. Al imam još jedno pitanje koje me dosta muči- otac živi sa ženom koja je dosta zla, i nas muči, šta napraviti da bi spriječili da se jednog dana ona ne dočepa naše kuće, tj. očevog dijela, jer iako nisu u braku, oni su već dosta godina zajedno tako da oni sa time stiče pravo na njegov udio! Dali ja sa ocem mogu potpisat izjavu da u slučaju smrti njegov dio pripada nama? I kako to najbezbolnije odraditi! Hvala unaprijed!
  4. Imamo oporuku,napisanu rucno i potpisano od djeda i bake!
  5. Poštovanje, problem je ovaj- nedavno je umrla naša baka koja je bila večinska vlasnica našeg posjeda, ostalog dijela vlasnik je moj otac! I sa njenom smrću, on postaje vlasnik svega, jer mi nismo ni pozvani na ostavinsku raspravu! Uglavnom, on živi sa curom,uopće nije već godinama tu, a u ovoj kući živi moja sestra sa familijom, i ja sa svojim mužem! MUž i ja smo nadogradili treću etažu, jer je u srednjem stanu živjela baka. I sad kako je ona umrla, tata želi njen stan! A mi smo se brinuli za nju, plačali režije, renovirali stan, plačali starački dom i sve, zadnjih 3 godine! Jer do prije 3 godine ona je skrbila sama za sebe! Pitanje bi bilo, šta mi trebamo napraviti, kako bi bili vlasnici,djed i baka su napisali oporuku, koja nije ovjerena kod javnog bilježnika, a u kojoj piše da ko se bude skrbio za njih u starosti tj. kad budu nemoćni, stan pripada njemu! Kuća nije etažirana, i on kao jedini vlasnik je vlasnik i mog i sestrinog stana! Hvala,unaprijed za savjet!
  6. A joj da,oprosti, nisam ti napisala! Reko je policajac šta je bio kod mene da je radi toga, provjera adrese i brisanje iz registra! Hvala ti!
  7. Hvala, ti puno, sad mi je malo lakše! Kolike su kazne za moju grešku?
  8. Imaš pravo,samosam se nadovezala bez objašnjenja! Uglavnom, istekla mi je osobna dok sam bila u Njmečkoj! Kad samišla kući napar dana, pokušala sam se raspitat u Mup-u! Šta trebam napraviti. Ideja je bila ispuniti zahtjev za novu osobnu i opunomoćiti mamu da mi je podigne,pošto sam samo na par dana doma i nemam mogućnost za duži boravak. I gospođa na šalteru je rekla da mama nemože podignuti uz punomoć moju osobnu, i da ćemo to riješiti sljedeći put kad dođem, uz potvrdu boravka u Njemačkoj i uz potvrdu zaposlenja! Ali je u međuvremenu bila policija kod mene doma, provjeriti šta se događa. I sad me zanima,šta mi je činiti!
  9. Pozdrav,a šta ako je policija dolazila? Ja se trenutno nalazim u Njemačkoj, pokušala sam na mup-u objasniti situaciju, al mi je gospođa rekla da nemogu napraviti mami punomoć i da moram donijeti,sljedeći put kad budem dolazila doma, prijavu u Njemačkoj i dokaz o zaposlenju! Ali je u međuvremenu bila policija kod mene doma! I šta sada? Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija