Jump to content

anduril

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. postovani, molim savjet. pozvana sam od strane FINE na dogovor kako podmiriti porezni dug od 70 000 kn. dug je za doprinose i mirovinsko, i porez na vozilo. trenutno nemam primanja...a ubrzo bi mogla imati nekakvu minimalnu placu. ne zelim pljenidbu vozila bas..nije da ce se naplatit od njega...kaze zena u fini da odredim neki vremenski rok u kojem bi podmirila. a sta ja znam sta da kazem...imam li ikakva prava i nesto. ne bjezim od duga...neka stave ovrhu...ali ne znam do kad ce oni to sebi namirit sa tako malo kuna koje idu. uopce ne znam kako se postavit na tom dogovoru. svaki savjet dobrodosao. hvala!
  2. uh oprosti, neprecizan sam...i prvi put ovdje...radi se o HV mirovini. od 1995 godine primam mirovinu...a pocasni sam cin dobio 1999...pitao jesam u Splitu u Uredu za branitelje pa su mi rekli, citiram:" i da znamo ne bi vam smjeli rec..."..pa sad..ako vi sta znate, hvala!
  3. bok? cujem da neki moji poznanici primaju mirovinu po pocasnom cinu, je li to moguce, i ako jest, zasto ne primaju svi. kad sam ja dobio rjesenje o pocasnom cinu casnickog namjesnika, rekli su da jdan papir ide i u mirovinsko, ali nista...koga mogu pitati jos! hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija