Jump to content

josip1508

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zanima me da li moja supruga ima pravo na porodiljnu naknadu. Trudna je 7 mj tek smo se vjencali i od 10 mj je dobila prebivaliste jer nije iz RH?
  2. Mi stojimo na katu kuce a u prizemlju je vlasnik koji je rekao da je kod doktora a ja sam bio na poslu. Mene zanima u kojem roku od predaje zahtjeva trebaju javiti da li odobravaju ili ne?
  3. Moja supruga je iz BiH zivimo u podstanarima i na toj adresi sam ja prijavljen i kada sam dosao da je prijavim uz suglasnost vlasnika stana rekli su da ce dolaziti u projeru da li ona stoji tu. Neki dan su dosli a supruga je bila kod doktora i nisu je nasli kuci. Da li ce dolaziti ponovno provjeravati ako hoce u kojem roku trebaju??
  4. Pozdrav,dosla mi je obavijest o pokretanju postupka za klevetu. Posto ja u svim dokumentima imam dva imena a obavijest glasi samo na jedno. Da li moraju pisati obadva imena da bi bila valjana tuzba???
  5. Ja radim u RH i imam svoje zdravstveno osiguranje pa me zanima da li mogu preko sebe osigurati suprugu preko sebe a ona nema hrvatsku osobnu?
  6. Znaci da mogu raditi bez ikakvih problema?
  7. Da li cu morati vaditi radnu dozvolu??
  8. Ja imam dvojno državljanstvo BiH i HR. Radim u Hrvatskoj vec 13 god i odsluzio sam vojsku u Hrvatskoj. Stanujem u BiH. Sada me zele odjaviti pa me zanima da li ja mogu nastaviti raditi i pod kojim uvjetima??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija