Jump to content

mihaela04

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Postovanje, trebam savjet vezan za medicinsku pogresku. Naime, u sijecnju ove godine poradi ozljede tetive malog prsta desne ruke bila sam na o.p. 4 tjedna nosila longetu...rekao kirurg na kontroli da je sve u redu i mogu na fiziklane terapije iako je moj prst bio skvrcen. Na moje pitanje zasto je takav rekao je da ce se izravnati nakon terapija. Odmah sljedeci dan krenula sam na iste do sljedece kontrole kirurga za otpr.3 tj kad je rekao da nema pomaka, a mene je uzasno boljela ruka on je predlozio ponovnu op. radi ravnanja prsta a i vadjenja konaca te predlaze uciniti Z plastiku da se dobije elasticnost prsta. Na hitnu op. narucena sam za 5 dana. Isti kirurg je napravio zahvat. opet vadim savove nakon 10 dana i opet me salje na fizikalne al ja primjecujem da Z plastika nije ucinjena sto mi potvrdjuje i fizijatar. No na moj prigovor vezan za Z plastiku kirurg mi preporucuje kupiti Kenalog.. koji mi u 3 navrata strca u saku i oziljak koji je hipertfrofni i keloidni.. ne pomaze mi....Da ne duljim vise nakon 80 ucinjenih terapija razlicitih sastava moj prst je ostao skvrcen, boli..desnjak sam, daktilograf po struci, upravni referent... drugi posao ne znam raditi... sada vec skoro god. dana ne radim, brojne aktivnosti au mi onemogucene.... ne mogu s rukom normalno raditi i sve mi pada jer su mi misici oslabljeli. Prema vasem misljenju dali imam osnovu za tuzbu? Hvala svima koji se ukljuce
  2. Evo mene s pitanjem.. pišem prigovor pa neznam na koji članak Zakona za zaštitu potrošača da se pozovem? Čitam ga a neznam dal da navedem Članak o prijevremenom raskidu od strane trgovca, na visinu naknada... može pomoć? Hvala Ažurirano Članak 90 stavak 4? Zakon o zaštiti potrošača?
  3. Pa izgledno bojim se angažirati odvjetnika da ne izgubim pa ću si nabiti još veće od ionako velikih troškova. Neznam dali da riskiram ili ne.. Napravit ću kako ste mi savjetovali i čekati odgovor. Nadam se da u uspjeti. Puno hvala
  4. Ok. Hvala vam puno.. ali mene zanima ovaj zadnji racun. Sto ja mogu uciniti po pitanju njega? Znači, ne bih čekala ovrhu ali nemam odakle to odjednom niti platiti. Nezaposlena sam... znam za Hakom! Dospijeće tog računa je 15.04.2016. Ako je ikako moguće dali se traženi iznos može smanjiti? Dali da napišem žalbu direktno njima, Hakom-u ili udruzi za zaštitu prava potrošača?
  5. Hm.. a da se pokušam s njima nagoditi? Poslat ću prigovor na ovaj račun jer ja nisam primila Otkaz ugovora već račun za uplatu. I uopće na istom nije navedena specifikacija za što točno se plaća i zašto ja moram to platiti. Oni su samo naveli fiksne iznose i kao s tim se ja moram složiti. Iako sam se ja žalila na račun u 01/2016. Ta žalba je odbijena uz obrazloženje da je njihov sustav tako zabilježio. Morala bi riskirati sa čekanjem ovrhe što mi vi predlažete. A što mi mogu ovrsiti ako posjedujem auto, ne radim i pola neke nekretnine?
  6. Ja sam plaćala neosporni dio svaki mjesec. Bila sam vani (Njem) za Božić i tada sam kao roaming a potrošila 1005 kuna. A ja jesam potrošila 350 roaming a znači do limita. Poslije nisam uopće mogla registrirati mobitel na nijednu mrežu. Tu smo se razišli jer sam se žalila a oni nisu prihvatili žalbu. Da ne duljim ... ali s njima nikako na zelenu granu pa su otkazali ugovor. Sad, dospijeće ovog računa je 15.04. 2016. Kome da se žalim ako su mi isključili sim karticu? Što da napišem u žalbi? Nebi da me opet otkantaju. . Na tele2 prodajnom mjestu nemaju pojma. Koji je zakonski rok za podnošenje žalbe?
  7. Hvala vam na odgovoru. Nemogu uploa dati sliku uplatnice pa navodim stavke: mjesečne naknade 2.524 Porezna osnovica 25%pdv 2.524 Pdv 631.00 Naknada za radijsku frekvenciju 5.00 Naknada za prijevremeni raskid ugovora 4.000 Usluge koje ne podliježu plaćanju pdv-a 4.005 Iznos računa za razdoblje 01.03-31.03.2016 = 7.160 Dug po prethodnim računima 2.041 Ukupan iznos za plaćanje 9.201 kunu. Puno puno vam hvala
  8. Pozdrav svima, Ugovorila sam s tele2 obvezu u trajanju 24 mjeseca na tarifu 100 plus 150 kuna u otplati uređaja. U 11. Mjesecu 2015. Došlo je do nekih nesporazuma izmedju mene i njih te su oni raskinuli zagovor i terete me dugovanje u iznosu nešto većem od 9000 kuna. Na raskidu koji sam dobila na kućnu adresu stoji da je prijevremeni raskid ugovora 4000 kuna, dugovanje po računu i dugovanje pretplate. Sad nije sporno da ja moram platiti nesto, ali muči me ovaj iznos za raskid ugovora. Kako može biti te visine? Hvala svima na pomoći!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija