Jump to content

bongo1991

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, imam sličnu situaciju. Prije 2 i pol godine smo zarucnica i ja kupili kucu preko apn kredita. U međuvremenu smo se razisli (izvanbracna zajednica). Da li ona može darovnim ugovorom darivat svoju polovicu nekretnine, a da pritom apn subvencija ostane (ima jos 2 i pol godine pošto imamo zajedničko djete)?
  2. A ne mogu ratu kredita placat preko zasticenog racuna? Budem onda dogovorio nesto s bankom. Hvala Vam na odgovorima.
  3. Ovakva je moja situacija. Podigao sam 3 pozajmice koje sad ne mogu vracat, jer sam ih prokockao. Voda do grla, ne bjezim od problema i pokusavam ga rjesit. Na ferratum mi je glavnica 15500 kuna, njihovo jamstvo oko 18500 kuna, jedna na 3900 kuna i jedna na 11900 kuna. Imam stambeni kredit od 1750 kuna koji redovno odplacujem. Predpostavlja da zbog ne placanja brzih pozajmica ce uskoro ici ovrhe (za sad nemam ni jednu) ili imaju neka druga stedstva naplate? Hoce li mi oni sjesti na novcana sredstva ili ce ici i na nekretninu i pokretnine? Placa mi je oko 8500 kuna neto. I kolko ce oni imati strpljenja i ako ce imati kad budu u redu cekanja na ovrhu? Hvala na odgovorima. Ps.znam da sam idiot sto sam se doveo u takvu situaciju, al sad nazalost nema natrag.
  4. Pozdrav, Prošle godine smo moja tadašnja zaručnica i ja dizali stambeni kredit preko APN-a. U međuvremenu smo mi prekinuli, al je ona meni ostala u kreditu kao sudužnik (iako prema mojim primanjima nije trebalo sudužnika). Kredit sam ja plaćao i uredno ga dalje plaćam. Pitanje glasi dal se ona kako može maknut iz ugovora kao sudužnik? Živjeli smo zajedno godinu dana u toj kući s klincem. Klinac je ostao samnom i ona bi svoj dio dala (darovala) meni ili malom. Dal je to moguće i kolko bude koštalo? Hvala na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija