Jump to content

valentina2

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala, u mailu sam im bila rekla da nemam pojma o kakvom oni potraživanju pričaju, nisam priznala dug. Uplaćivati neću, a s obzirom da su stavili rok od 30 dana otići ću ponovno na sud i zamoliti da mi potraže rješenje o ovrsi. Drugačije neću znati da li je otišlo u zastaru. Hvala još jednom.
  2. Kako mogu provjeriti da li je ovrha otišla u zastaru? Prvo su me tražili sto kuna za traženje spisa, rekla sam Nema problema. Nakon pola sata i kopanja po spisovima baš tog spisa nema? Upitam gospođu kako ću onda znati da li je otišlo u zastaru a ona kaže da se obratim odvjetniku. Zašto odvjetniku? Poslala sam upit Hanžekoviću da na što se odnosi njihovo potraživanje jer nemam pojma, evo oko 19 sati su odgovorili su opet da se obraćaju po nalogu stranke HT, bivši telekom za broj mobitela taj i taj.
  3. Dobar dan, molila bih Vas informaciju. Naime dobila sam od Odvjetničkog društva Hanžeković ovaj dopis; Obraćavmo Vam se po nalogu naše stranke Hrvatski Telekom d.d. (ranije T-Mobile Hrvatska d..) a u svezi ovršnog postupka koji se pred Općinski sud Ogulin vodi pod poslovnim brojem Ovrv-70/04. Kao što Vam je poznato navedeni postupak pokrenut je protiv Vas radi naplate dugovanja zbog neplaćenih računa za elektroničke komunikacijske usluge. Vaše ukupno dugovanje na dan 05.04.2016. iznosi 2.342,41 a isto se sastoji od glavnice u iznosu od kn 731,98, a zateznih kamata kn 1.266,43 te troškova postupka u iznosu od kn 344,00. Ovim putem nudimo Vam mogućnost uplate Vašeg dugovanja po posebnim uvjetima kako slijedi: ukoliko jednokratnom uplatom podmirite dugovanje s osnova glavnice i troškova postupka, u tom slučaju Hrvatski Telekom d.d. će Vam otpustiti dug s osnove zateznih kamata. ukoliko ste suglasni s gore navedenim prijedlogom, molimo Vas da da uplatu iznosa od 1.075,98 kn izvršite najkasnije u roku od 30 dana od datume ponude na poslovni račun itd. itd. Ukoliko uplatimo smatrati će se da Ht prema nama nema više nikakvih potraživanja iz gore navedenog ovršnog postupka. U protivnom provest će se sudski postupak. Sada me zanima, s obzirom da je ovršni postupak iz 2004. godine, što to nije otišlo u zastaru s obzirom da je ovo 2016. god. znači prošlo je 12 god. Bila sam u sudu, tražila uvid u spis, međutim oni spis ne mogu naći tako da ne znam od kada je pravomoćan. Gospođa na sudu mi je rekla da prema broju ovrha je bila ali najvjerojatnije na neku nekretninu (pretpostavlja TV), kada sam je upitala kako ću znati da li je u zastari rekla je da uzmem odvjetnika ili da ćekam da Hanžeković nešto poduzme pa da se onda žalim. Ali što ako oni sjednu na račun? Dug je na supruga i on se ne sjeća ovrhe niti ima kakav dokument. Što mi je činiti, molim Vas pomozite i oprostite na poduljem postu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija