Jump to content

jelena_txc

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sretno i javi se kako je proslo ja imam ugovor do 31.5. ali se vec na veliko pripremam jer moram poloziti, posao je u pitanju.
  2. Pomozimo jedni drugima. Tko god je bio, ili ide, na državni stručni ispit za sudskog zapisničara u Ministarstvo uprave, neka napiše svoje dojmove i sve što zna o tome. Hvalaa!
  3. ma da ne bih ne polažem pravosudni ispit, pretjeruju, to sve što stoji u literaturi, kada bih učila svaki zakon posebno i svaku uredbu i sve nabrojano, trebalo bi mi bar 2 godine da sve naučim. ajde, opći dio ok, naučiti ću po onim pitanjima s min. uprave, još pročitati zakone i sve to, ali stvaaaaaarno ne razumijem i ne kužim posebni dio, što, kako, da li stvarno smijemo imati literaturu, zašto mi koji smo na sudu moramo učiti o državnom odvjetništvu i takve stvari... i da, nije mi jasno ima li još uvijek na tom ispitu prijepisa ili diktata? bilo bi logično da ima, pogotovo za nas zapisničare, a to nitko više nigdje ne spominje
  4. Ma ja jesam slala i uvijek mi odgovore tako da naprave copy-paste popisa sa Ministarstva uprave.
  5. Samo malo. Ne razumijem. Isla si na DSI u 2015.-oj? Ili ove godine?
  6. To zanima i mene. I zanima me da li je istina da kada nam dodje poziv od Ministarstva, tada nas obavjestavaju i koji dio za posebni dio ispita moramo pripremiti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija