Jump to content

Bijelodugme

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Super. Puno Vam hvala. Evo provjerila sam. Sudski proces nad prostorom u prizemlju je zavrsen i kao vlasnik je upisana Erste banka. A nad stanovima ba 1.katu su banke radi kredita upisale zalozno pravo. Znaci li to da bi se izmjenom elaborata ili novim elaboratom o etaziranju ipak rjesila stvar? Puno hvala na odgovorima.
  2. Hvala Vam na odgovoru. Imam još jedno pitanje. Na dva stana na 1.katu je upisana hipoteka banke zbog kredita za kupnji tih stanova, a na poslovnom prostoru u prizemlju se vodi nekakav sudski postupak (ne znamo točno koji). Da li bi to moglo stvarati problem kod novog etažiranja? Ili je dovoljno nakon potpisivanje suglasnosti za provedbu novog elaborata obavijestiti banku?
  3. Poštovani, naša zgrada sa tri stana i jednim poslovnim prostorom je etažirana, međutim stvarno stanje dva stana na 1. katu ne odgovara etažiranom stanju. Vlasnici stanova su uknjiženi u sudu i katastru prema etažiranom stanju. Da li je moguće ponoviti etaživanje kako bi se uknjižilo stvarno stanje i koji je postupak?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija