Jump to content

zekoslav712

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. pozdrav! prije cca 2 mj.,točnije 5.3.2016. dobila sam na kućnu adresu kaznu od zeta,točnije dvije kazne od 250kn koje moram platiti jer sam se švercala. E,sad,situacija doma mi je malo kritična i baš nismo imali 500 kn odjednom za platiti pa je tata to odgodio za neka "bolja vremena". E,sad,gospođa u zetu mi je rekla da to platim ili da sačekam da dobijem drugu kuvertu na adresu na koju se mogu žaliti (jer na ove dvije kazne ne mogu uložiti prigovor..zašto-pojma nemam,nije mi objasnila). Prije cca tjedan dana poštar mi je ostavio papir s kojim moram otići u poštu po pošiljku,a nema što drugo biti osim ZET-a. Pa me zanima: ako ja sad platim ovih 500 kn za te dvije kazne,hoće li oni to uvažiti bez obzira što je toliko vremena prošlo ili ću morati na sud ili što već zbog toga?
  2. Pokazala sam mu pokaz i rekla mu razlog zbog kojeg nisam nadoplatila za 5.mjesec i rekao mi je da ostanem u tramvaju..
  3. Kontrolor je njoj dao kaznu napisanu na moje ime
  4. Pozdrav! Ovako.. 22.5.2015.uhvatila me zetova kontrola..iako nisam imala pokaz za taj mjesec,kontrolor me pustio i izveo iz tramvaja moju prijateljicu kojoj je urucio tu kaznu.. prvo,smije li on da ti kaznu nekome osim.meni? I sad me zanima kada krece zastara? Od dana pocinjenja prekrsaja,tj,22.5.2015.ili od dana kad dobijem poziv? Poziv jos nisam dobila,dobila sam samo kuvertu na kojoj pise prekrsajni nalog u kojem je uplatnica i objasnjenje kome da platim i zasto..buduci da osobno moram preuzeti postu i potpisati se,mogu li jednostavno ignorirati papirice.koji dolaze s poste,buduci da sam rijetko doma? hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija