Jump to content

silver_ch

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ima li negdje primjer šta da im napišem? Da li se može tražiti da mi plate troškove reporučeno slanje u 3 primjerka...
  2. Hvala puno, nadam se da će javnom bilježniku' sudu biti dovoljno taj Email odgovor od HEP-a. Iz HEP-a su mi je napisali to da je sve podmijereno i da kontaktiram odvjetnika. Sumnjam da mi to da zovem odvjetnika moze ista pomoc bey da pisem prigovor i da li odvjetnik u kratkom roku hoce ili može da sve povuce natrag? Radi se o dobro poznatim odvjtnicima iz centra pule koji se bave obmanom ljudi. l.p.
  3. Poštovanje imam pitanje. Uložio bih prigovor na riješenje o ovrsi na temelju vjerodostojne isprave u roku od 8 dana, neznam da li se broji datum kada pošaljem ili kada prigovor javni bilježnik dobije. Nekada davno krajem 2019 su mi došle opomene, Stan je bio prayan a sam bio u inozemstvu tako da nisam niti očekivao niti nekada vidjeo te račune i opomene. Od 12 mjeseca sam imao podstanara i on je dobijao normale račune koje je redovito plaćao a 14.02.2020 je uplatio i jedan veci iznos ( predpostavljam taj dug jer se i on više ne sjeća ). Najvjerovatnije je je došla neka opomena. Od tada nisam imao više dugovanja prema HEP Elektri nego imam i pretplatu. 12.02.2020 je napisano Rješenje kod javnong bilježnika vjerodostojna isprava datira 17.01.2020 i tek jučer 01.02.2021 mi dolazi to Rješenje o ovrsi na Email preko E-Građani. Upravo dok ovo pišem dolazi mi odgovor od HEP-a da su oni vec 13.11.2020 obavijestili odvjetnički ured da je dug podmiren u cijelosti. Kako postupiti? l.P.
  4. Da li netko zna nesto vise o ovome? Ne pise mi ni ime suda na prijedlogu za ovrhu samo pise "nadleznom sudu" niti pise ulica i vrijeme kada sam tamo negdje u puli ev. parkirao na njihovom parkinu samo sika auta moze biti i da u dubrovniku da je slikana, samo se vidi hauba, prednje staklo sa kanznom i broj tablica. A moje podatke su od nekoga dobili najvjerovatnije ilegalnim putem.
  5. mislim da napisem neki prigovor nesto kao ovaj primjer sto sam nasao ovrha_prigovor_parking2.docx
  6. mozda domacih regist. oznaka a ne stranih. U CH mozes zabraniti davanje podatka koje su inace dostupni preko nekih web portala i onda samo policija moze doci do tvojih podataka naravno sa razlogom ili ih dati uz tvoju suglasnost.
  7. pa i ja se pitam kako? Legalno ne postoji put da dodju do podataka osim ako su iz policije nazvali da sam napravio neki veliki prekrsaj ili nesto napravio da hoce da saznaju tko je vlasnik vozila. Cak ni u svicarskoj nebi dobili te informacije bez suda.Neka privatna osoba nemoze da sazna samo tako tko je vlasnik vozila ili nekih tablica. A ako su preko policije dobili ili preko nekog osoguravajuceg drustva preko veze onda je ilegalno i nebi se smjelo koroisiti na sudu.. ili da?
  8. a da li netko zna da li cinjenica da su ilegalno dosli do mojih podataka i da su sa prijedlogom za ovrhu tako dugo cekali i kako je zbog sporog rada javnog bilježnika i ovrhovoditelja narastao iznos zateznih kamata. kao i da nisu napisali gdje je tocno auto bio parkiran u kojoj ulici prije 5 godina jer sam dobio samo sliku i datum DPK i neko vrijeme (mozda vrijeme kada se to desilo) dovoljno da prijedlog se odbije rjesenje za ovrhu? najgore sto ja nisam vozio nego moj prjatelj kojem sam posudio auto a ako stima sto pise drot13 onda mozda sud to nece prihvatiti. ima li nekto ideu?
  9. Ako je odgovoran Vozač da li se u prigovoru mora navesti njegovo ime? Da li mogu samo napisati da ja nisam tada vozio i parkirao nego da je Auto vozila i parkirala druga osoba? Imam sličan slučaj Auto je vozio moj prijatelj koji nije hrvatski državljanin. l.p.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija