Jump to content

mishmash

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Problem slijedi dalje..naime poslodavac ima vanjsko racunodostvo i knjigovoda "navodno" nije ovlastena da mi ovjeri i potpise te papire nego me je uputila na poslodavca. Posto ZNAM da mi on to nece potpisat...da li cu ga svejedno moci teretiti za neisplatu place?
  2. hvala matrix da li mozda znas koliko cu morati platiti naknade da se postupak provede? i da li znas da li se tj obrazac sto se popunjava kod njih isto naplacuje?
  3. Pozdrav, zanima me jedna stvar...naime nisam primila zadnju placu, dobit cu NP1 listu (potvrda za neisplatu place) i s tim idem na FINU. Zanima me da li jos nesto moram priloziti uz to? kakav dokument? ispuniti nekakav dodatni obrazac/zahtjev? unaprijed zahvaljujem na odgovoru :cita:
  4. Pozdrav, zanima me da li netko zna (pomogucnosti podrobno da objasni) kako funkcionira kada se upustas u poslovnu suradnju sa firmom koja je u predstecajnoj nagodbi? konkretno da li postoji mogucnost "zastite", da se sklopi ugovor tko ce kome sta isporuciti/platiti/prodati i sl.bez obzira sto je druga strana u predstecajnoj nagodbi. ako ima, zanima me koje stavke/clanke/zakone bi taj ugovor trebao sadrzavati kako bi se zastitili od takve firme? molim hitan odgovor
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija