Jump to content

borko50

Korisnik
 • Broj objava

  33
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. E pa ja opet kažem navodno, jer nitko nije bio u toj situaciji.
 2. Ma sve 5, u najboljem slučaju bi ionako platio minimalno 2000 kuna. ,
 3. Kažem navodno, jer ne znam šta bi bilo kad bi bilo, pa eto još jednom kažem ko je imao slučaj kao ja i izvukao se na sudu neka priloži ovdje dokaz o tome.
 4. Navodno sam mogao bolje proći, ali s obzirom da sam jedinstveni slučaj teško je to tvrditi.
 5. Ok, završili smo, ja relativno dobro prošao, jedini ja bio poslan na sud i hebiga nekad i ak je sve po zakonu moraš imati i sreće.
 6. Pa cijelo vrijeme je riječ o tome što bi bilo da nisam priznao, a to sad kažeš tvoje priznanje je dokaz, pa ne pričamo o mom priznanju.
 7. Ma znam al glupo mi to ak nema dokaza
 8. E pa to me zanima na osnovu čega bi mi mogla dati veču kaznu, po kojoj osnovi? Po kojem zakonu ili čemu več?
 9. Ok sve, ali mene samo zanima da sam na sudu odgovorio da se ne sječam i da na slici ne prepoznajem nikoga na koji način bi sutkinja reagirala tj. koje opcije su moguće ? Da li netko to zna ili može to saznati, da podijelimo nekome za ubuduće.
 10. Slažem se, mogao sam reči da ne znam da li sam ja vozio, ali ponavljam sud bi imao legalno pravo me pitat za druge osobe kojima sam auto dao na korištenje, e sad da li sam i na to pitanje mogao odgovoriti da ne znam koje su to osobe ???
 11. Pa čekaj malo znači sud nikad nikoga ne bi mogao kazniti za prekoračenje brzine ako si uslikan Multanovom, jer slika nije dokaz identiteta vozača, znači ako se ne prizna na sudu svaka kazna bi išla za nedavanje vjerodostojnih podataka ???? Ako je to tako znači slobodno možeš kraj multanove proči i sa 300 km/h i ako te ne zaustave nemaš brige uvijek znaš da je kazna 2000 do 5000 kuna, i ako imaš novaca možeš to radit svaki dan jer murija nikad neće imat dokaz protiv tebe, jer slika nije dokaz.???
 12. E pa u tome i je štos šta sam prvi takav slučaj jer na sudu sam imao nekoliko opcija, ili priznati ili reći da ne znam tko je vozio tog dana ali onda bi me tražili podatke od osoba koje još koriste moj auto , pa bi onda vjerojatno i njih sve zvali na sud, ili ako sam dobro shvatio savjete od vas tu trebao sam na sudu reči da ne znam tko je vozio, i da ne želim dati podatke od drugih osoba koje su mogle biti vozači, šta bi onda bilo ne znam.
 13. Nije policija išla jedinim pravnim putem i nije mi izdala prekršaj nedavanja vjerodostojnih podataka nego me je poslala na sud.
 14. Piše u zakonu kazna 2000 do 5000 kuna ako u 15 dana ne daš vjerodostojan podatak, pa ja im 2 godine nisam dao vjerodostojan podatak pa me nisu kaznili nego poslali na sud.
 15. Je , a ja dobio 3500 i vozačka ostala.
×
×
 • Napravi novi...