Jump to content

erdinger

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne ganjam. Nisam ja ovo htjeo ali me Prvostupna komisija MUP-a proglasila nesposobnim za obavljanja poslova OSO zbog dijagnoze. Što mi je kao dragovoljcu drugo ostalo. Da sam htjeo ganjati mirovinu imao bih status RVI kojeg nemam jer sam zakasnio sa zahtjevom.
  2. Kako me nitko nije htjeo uputiti, nazvao KB Dubrava, objasnio im o čemu se radi. Rekli mi da dođem s uputnicom za prvi pregled kod njihovog psihijatra (liječim se u drigoj ustanovi). Tako napravio, obavio razgovor s psihijatrom i on me naručio za timski prikaz. To je to. Biti uporan.
  3. Pozdrav svima! HZZO-o mi odbija dijagnozu f43.1 priznati kao posljedicu rata, te mi ne priznaje niti pravo na isplatu 100% bolovanja uz obrazloženje da nisam priložio timski prikaz KB Dubrava. Nemam RVI. uz teške muke uspio sam se naručiti za timski prikaz. Može li mi netko reći što me tamo čeka? Hvala.
  4. Početkom 2006. g. predao sam zahtjev za priznavanje statusa HRVI, ali je zahtjev odbijen zbog nepravovrememog podnošenja. Ima li netko da je na Upravnom sudu dobio spor za priznavanje statusa HRVI?
  5. Iz KB Dubrava imam njihov nalaz psihologa koji kaže da sam totalno u bedu. Znači ponovno tamo.
  6. Dragovoljac sam od 1991. g. do 2006. g. Na bolovanju od travnja 2006. g. dijagnoze zbog 43.1. Bolnički liječen u PB Vrapče. MUP-ova komisija u ožujkuo ive god. proglasila me je nesposobnim za obavljanje poslova OSO zbog bolesti koja je posljedica sudjeovanja u ratu. Danas sam dobio drugostupanjsko rješenje HZZO-a kojim mi se odbija pravo na 100% naknade za vrijeme bolovanja uz ubrazloženje da nemam nalaz stručnog tima i da se bolest ne priznaje kao posljedica rata. Tko je ovdje lud!? Nemam RVI jer sam zahtjev kasno predao (početkom 2006. g.) Zanima me načim na koji mogu dobiti nalaz stručnog tima i što trebam učiniti. Pomagajte 111
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija