Jump to content

Pučanin

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ako je tako.....dobro je.....ali mogu li direktora firme ili odgovornu osobu u firmi kazniti vise zbog neimanja podataka o vozacu....kao putni list ili slicno?
  2. Vlasnik je firma koje je direktor punac.....njemu je stigo zahtjev za vozaća...da ga prijavi... Preksajno je mislim kazna 2000-5000 kn plus 3 mjeseca oduzimanje vozačke......a kolika je kazna za ne prijavljivanje ili davanje više vozaca...?
  3. Puncu mi je stigla obavijest kako mora prijaviti vozaca koji je u određeno vrijeme vozio auto iz njegove firme i prema policiji pocinio prekrsaj (skracujem) prolaza kroz crveno svijetlo. Tragikomicno je kako sam tada punicu na njen zahtjev prevozio tim autom (punica ne vozi) izigravajuci sluzbenog šofera i na bilo što se mogu zakleti kako nisam prošao na crveno jer jednostavno nisam takav vozać (vozim 25 godina bez problema i bez kazni) Što mi je ćiniti? Kao prvo ako se u prijavi radi o prekršaju kojemu još nisam evidentiran kao počinitelj? U zahtjevu koji je došao tjedan dana od događaja za koji policija tvrdi da se dogodio? U slučaju kad sam siguran da nisam prošao kroz crveno? Što ćiniti poznavajuci policijsku administraciju i prekršajno zakonodavstvo uz praksu kod nas? Molim savjet? Pristao bi cak na reket placanja za prekrsaj koji nisam pocinio ....ali ostati bez dozvole mi je direktni udar na egzistenciju.....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija