Jump to content

Trk32

Korisnik
 • Broj objava

  14
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Pozdrav, Ima li tko još kakovih informacija ili ste istog mišljenja kao Borbena7?
 2. Ostali zvijeri su uredu. Pitam jer kao da sam negdje čuo da se mora skinuti sa pozicije direktora - tzv. biti obični radnik te onda može dobiti otkaz i u tom slučaju bi mogao dobiti novčanu naknadu. Ja sam to samo čuo, ne znam točno gdje, ali htio bih da mi netko točnije potvrdi.
 3. Poštovani, Radi se o sljedećoj situaciji; Mogu li bivši direktori dobiti novčanu naknadu za nezaposlene kada se prijave na burzu rada? Slučaj je takav da vlasnik firme, zbog slučaja korone te slabih prihoda želi direktoru dati otkaz zbog tehnološkog viška te će naknadno staviti firmu u mirovanje. U firmi postoje dvije osobe od toga je samo jedna osoba zaposlenik (direktor). 1. Vlasnik firme koji je jedini osnivač/član dan društva, prokurist 2. Direktor - zastupa društvo pojedinačno i samostalno s danom 2017 godine Može li direktor kada dobije otkaz te se prijavi na
 4. Desilo se u Zagrebu, ja sam parking uplaito preko mobitela kao i inace ali za registraciju auta koji inace vozim, a ne za taj koji sam vozio taj dan te sam dobio dnevnu kartu posto sam preko mobitela uplatio parking za krivu registraciju auta. U ponedjeljak cu se javiti u odjel prometnog redarstva zagreb te vidjeti mogu li mi dati samo opomenu posto je to u zagrebu nesto novo uvedeno. Hvala na pomoci.
 5. Dnevnu kartu sam dobio... Objasnio sam situaciju u daljnjem tekstu što se desilo pa se iz toga moze zakljuciti posto nisam platio parking za taj određeni auto da su mi dali dnevnu parking kartu u crvenoj zoni.
 6. Pozdrav, Ne znam jesam li temu pogodio, međutim, u Zagrebu sam neki dan u crvenoj zoni dobio kaznu za parking, stalno vozim jedan auto, taj dan sam vozio drugi auto... Platio parking za svoj auto pošto mi je navika te dobio kaznu radi krivo poslane registracije. Pitanje. Posto znam da postoje neke nove stvari vezane za parking u zagrebu. Kako mogu iskoristiti onu "opomenu", ono sto se pricalo da ce nam se prva kazna za parking i za zet vožnju u tramvaju oprostiti posto se to svakome moze desiti. Kako ja tu opomenu mogu "iskoristiti" gdje da se javim? Nikada prije kaznu za parki
 7. Pozdrav, Dobio sam kaznu gdje mi je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljjanjem motornim vozilom u trajanju od 1 mjesec. Tu jos pise; Navedena mjera počinje teći sljedećeg dana od dana primitka ove obavijesti. Primijenjena mjera opreza privremenog oduzimanja vozačke dozvole u trajanju od 1 (jedan) dan uračunava se u vrijeme trajanja zabrane. Do kada meni tocno traje ta zabrana? Obavijest sam primio 15.11 Mjera traje onda do 16.12 te minus taj jedan dan je onda 15.12... Vrijedi do 15.12 ili vrijedi i cijeli taj dan? Dakle vrijedi li do 14.12 do 24:00?? Te od 15.
 8. Pozdrav, Pitanje jedno. Snimaju li nadzorne kamere, koje se nalaze na semaforima nešto tipa ovoga dvoje; Slika1:https://i.gyazo.com/abd5075e6807902a363486feb86a2bab.png Slika2: https://i.gyazo.com/9f263e4390c8af2fce4655999cf00eec.png Snimaju li prolazak kroz crveno, mozda cak i brzinu?? Nisam nimalo siguran, bilo je zuto ali mislim da se upalilo crveno tik dok sam bio ispod semafora, pa da znam ocekivati nekakvu kaznu ili ne, te u kojoj visini se krecu kazne Hvala.
 9. Haha, Hvala puno na brzim i preciznim odgovorima. Ukoliko cu imati kakvih dodatnih pitanja budem dodatno odgovorio u ovu temu. Hvala jos jednom!
 10. Sve uredu, drago mi je sto netko ovako brzo odgovara. 1.6 odem u I. PPRP ili II. PPRP, moja velika pretpostavka je da je bas onako kao sto si i napisao (I. PPRP) pošto si u postu ranije, u drugom dijelu u zagradi napisao II. PPRP pa je malo zbunjujuce. Posto vidim da je II. PPRP u lučkom te tamo nema SUP.
 11. Da, I. PPRP Zagreb. Dakle platim ovo prije isteka 8 dana, te za 15 dana dodjem do njih sa papirima od obaveznog prekršajnog naloga te ih zamolim da mi odmah izdaju mjeru zabrane počevši sa tim istim danom ili danom nakon?
 12. Pozdrav, Prije 2 dana sam dobio obavezni prekršajni nalog koji mi je uručen u ruke na licu mjesta, radi se o sljedećem: Vozio sam pod utjecajem alkohola (0,71g/kg, što je umanjeno za 0,1g/kg te iznosi 0,61g/kg). Kazna mi je u iznosu od 1000kn. Te ako placam unutar 8 dana od kada mi je uručena na ruke mogu platiti 2/3 kazne + 100kn troškove prekršajnog postupka. Također mi je oduzeta bila vozacka na 12 sati te sam dobio 1 mjesec zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije. -- Ja se ne želim žaliti na ništa niti poričem što je gore navedeno. Želim platiti kaznu što pr
×
×
 • Napravi novi...