Jump to content

ines1602

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Je, prvi put je pa se zato nadam. Što se ovoga tiče, slažem se kako je direktni kontakt bolji, ali mislila sam da se dobije poziv sa suda na saslušanje primitkom i žalbe koja se odnosi na priznanje. Hvala Vam.
  2. @drot13hvala Vam lijepo na pojašnjenjima i pomoći. Mislili smo pisati žalbu koja se odnosi na priznanje i sve što ste gore naveli - olakotne okolnosti (nekažnjavanost, mala primanja...) i moliti za smanjenjem kazne. Mislite li da postoje šanse da mu ne oduzmu vozačku dozvolu, obzirom da mu je neophodna za posao (što smo također mislili navesti u žalbi)? Čitala sam po forumu da postoje i takvi slučajevi. I dobro ste rekli, prekršajni nalog nije bio kod mene pa sam krivo dala informacije, piše da je izmjerena koncentracija alkohola 1.28 g/kg, odnosno 1.18 uzimajući pogreške u obzir te mu se izriče zabrana na oduzimanje vozačke dozvole u trajanju od 3 mjeseca. Ono što su mu oduzeli je bilo privremeno, a on naravno nije sve pročitao. I žalbu bi trebali poslati na policijsku postaju čija patrola ga je zaustavila?
  3. Pozdrav, Imala bih jedno pitanje pa ako netko može možda pomoći..Naime,radi se o tome da je u subotu dečko napuhao cca 1,4 promila te shodno tome dobio kaznu u iznosu 3000 kuna te oduzimanje vozačke dozvole na 24h. Ovo mu je prvi prekršaj od kada uopće vozi, pa me zanima isplati li se žaliti i priznati krivnju te pokušati umanjiti kaznu? Postoji li mogućnosti za tim obzirom da mu je prvi put i da shvaća da je kriv ili da plati 2/3 kazne u roku 8 dana sto su mu rekli u policijskoj postaji? Unaprijed hvala na pomoći.
  4. Hvala lijepo na odgovorima i pomoći!
  5. Povećava li mi se time iznos kazne? Jer ne želim plaćati kaznu za pokaz koji sam imala:/
  6. Prije mjesec dana stigle su mi zetove kazne na kućnu adresu i majka mi je isprintala izvod iz kartice da sam za ta 2 mjeseca imala napunjen pokaz, ali je za jednu napunjen 3 dana kasnije od kazne,jer nije dobila plaću na vrijeme i sam kontrolor mi je rekao da trebam napuniti u roku tjedan dana. S tim sam otišla na remizu i žena koja tamo radi mi je rekla da platim ili čekam nalog da mi dođe doma pa priložim žalbu. Nisam platila, jer sam imala napunjen pokaz, a i punim ga svaki mjesec jer sam studentica. Nalozi su mi došli danas i sad me zanima, postoji li vjerojatnost da će mi uvažiti žalbu na to. Te, uz to mi je došao nalog iz 2014.godine za razdoblje kada sam isto imala pokaz, no to sam plaćala gotovinom i nemam potvrdu, iskreno više se ni ne sjećam prije 2 godine, ali sam čitala na forumima kako je mnogo ljudi tada dobilo lažne kazne. Može li neki savjet što m je najpametnije napraviti. Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija