Jump to content

Matko321

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Matko321 objavio

  1. Ma ne mislio sam jel 2/3 kazne a to je 1000kn jel taj iznos vrijedi mjesec dana ili kraće? Jer kazna je sveukupno 1500kn.
  2. A ovih 1000kn da li vrijedi u roku mjesec dana ili u roku tri dana?
  3. Evo da se javim.Dobio sam rjesenje od suda na koje se ne mogu zaliti. Novčana kazna u iznosu od 1500kn,koju sam dužan platiti u roku 1 mjesec od primitka presude. Ako okrivljenik u roku koji mu je određen za plaćanje kazne,uplati 2/3 kazne (1000kn) smatrat će se da je u cjelini plaćena. I dalje ostajem bez vozačke na mjesec dana. Al sad me zanima jel mogu sad uplatit pola i nekad kasnije pola kazne?jer stvarno ne znam otkud da platim 1000kn u roku mjesec dana...
  4. Hvala vam puno na savjetima.S time da sam zaboravio napomenuti da sam mladi vozač Svakako ću dopisati da želim saslušanje pred sucima.
  5. 20.5 mi je nalog dostavljen doma u kojem piše da imam 8 dana za prigovor. Zaustavljen sam u 20.42 sa još jednom osobom u autu.
  6. Ovo je primjer prigovora kojeg sam sastavio. Napuhao sam 0.9 umanjeno na 0.8 Poštovani, Temeljem obveznog prekršajnog naloga priznajem krivnju da sam dana 8.5.2016 vozio pod utjecajem alkohola čime sam postupio suprotno odredbi čl.199 st.1 kažnjivo po članku 199 st. 6 zakona o sigurnosti u prometu na cestama,pa sam dužan platiti 2100kn. Priznajem krivnju,žao mi je zbog trenutka nesmotrenosti i nepromišljenosti stoga vas ovim putem molim da mi ostavite vozačku dozvolu na korištenje zbog bolesnog djeda o kojem vodim brigu.S obzirom da mi je ovo prvi prometni prekršaj molit ću vas da mi umanjite novčanu kaznu od 2100 kn.Jer dijete sam samohrane majke koja prima minimalnu mirovinu (oca nemam).Imam 2 sestre studentice a ja završavam 4.godinu srednje škole pa ću taj novac teško nabaviti.Unaprijed zahvaljujem na čitanju moje molbe i još jednom Vas molim za razumijevanje teške životne situacije. Određena mi je kazna u iznosu od 2100kn,mjesec dana bez vozačke i 1 kazneni bod.Te mi je vozačka oduzeta na 12 sati. Sad me zanima da li taj prigovor moram osobno dostaviti u PP koja je podnijela prekršajni nalog ili mogu putem pošte poslati? Hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija