Jump to content

Lukazd

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Lukazd objavio

  1. Transparent, platno izviješeno na dvama cijevima...kao oni koji se razapinju između zgrada, tj. iznad ulica. Rečeno mi je u komunalnom da su cijevi upitne, jer transparenti toga tipa (platno, tenda) idu samo između objekata. No...ništa od toga. Hvala svakako!
  2. Hvala! Naime, iz upravnog su me uputili u komunalni odjel, koji me uputio na njihovo glasilo xy, gdje nema ništa na tu temu, osim vezano za reklame u odnosu na javne površine, tj. prometnice. Plus, ovo nije pano, ovo je transparent razapet između dvaju jakih cijevi, što mi je osoba iz komunalnog rekla da ne smije biti, ali da će to ustanoviti tek izvidom na terenu. A zasad mi se još ne da tužakati...radije bih susjeda upozorio, a kad bih imao doista zakonski podatak da to ne smije raditi.
  3. Poštovani, Za početak pozdrav svima! Na susjednoj međi otvoren je ugostiteljski objekt. Na udaljenosti nekih 0.5m od moga zida, tj. međe, susjed je digao 2 metalna stupa visine 4m, razmaka 3m na kojemu je transparent-banner. Osobno mi ne smeta čak ni udaljenost, koliko mi smeta visina, koja je s moje strane čak 5.5m, a budući da je moje dvorište na nižem položaju. Zvao sam komunalnu službu, no nitko mi ne daje konkretan odgovor, budući je reklama postavljena između privatnih posjeda...osim što mi predlažu da zovnem komunalnog redara, pa da ga makar kazne. Nisam za to rješenje dok god ne saznam dali susjed ima to pravo, nakon čega bih pokušao prvo s njim riješiti taj problem. Dakle, dali u blizini moje međe može biti postavljena reklama u visini 4-5m, te dali me je susjed trebao tražiti dopuštenje za to? Hvala lijepo!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija