Jump to content

mata90

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. nemam taj zaključak trenutno kod sebe, na godišnjem sam. mene samo zanima taj dio u zaključku gdje piše : nakon provedenog ispitnog postupka voditelj je dužan podnijeti izvješće o izvršenim radnjama i utvrđenim činjenicama s prijedlogom za daljnje postupanje najkasnije u roku 7 dana od dana primitka ovog zaključka.
  2. tereti me za samovolju i povredu stražarske službe. uglavnom ako i dođe do suda mislim da ću dokazati da je to selektivni pokušaj kažnjavana zbog nekih drugih razloga.
  3. molim vas može li pomoć oko pokretanja strgovnog prijestupa protiv mene. Da ne ulazim u razloge zbog čega je postupak protiv mene pokrenuti i na koji način, da skratim. dana 11.11.2016 dobio sam od ureda s1 bojne zaključak kojim se pokreće postupak protiv mene. U tome postupku piše: nakon provedenog ispitnog postupka voditelj je dužan podnijeti izvješće o izvršenim radnjama i utvrđenim činjenicama s prijedlogom za daljnje postupanje najkasnije u roku 7 dana od dana primitka ovog zaključka. Ja sam ovaj zaključak primio 11.11.2016 međutim do danas me nitko nije zvao na nikakvo ispitivanje niti sam pisao nikakvo izvješće ili slično.
  4. Poštovanje, molio bih vas za pomoć. Imam dug prema Dinersu 30.000 kn. Još nije pokrenut ovršni postupak ali ga očekivam uskoro. Radim u državnoj firmi i imam stalna primanja, imam ratu kredita 1300 kn i može mi se još plijeniti 400 kn mjesečno ako mi blokiraju racun. e sad mene zanima mogu li mi oni zapljeniti automobil, jer jedino njega imam na sebi ili će mi se od plaće naplaćivati.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija