Jump to content

foxylady

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prodati firmu ili stan prijatelju za 1 kunu ide preko nekakvog ugovora. Pobijanje pravnih radnji bi u tom slučaju značilo pobijanje tog ugovora? Uspješnost takvog pobijanja vrlo velika? Unaprijed hvala na odgovorima.
  2. Odvjetnica mi je rekla da bivši ima pravo potraživati polovicu tržišne-dakle današnje-vrijednosti stana. PITAM:Točno ili ne?? Logiku, vidim, mogu pospremiti da odspava. Prodati više ne mogu jer je zabilježba spora, iako u mom slučaju nije bolja opcija. Ukoliko bivši u drugom gradu ima stan, a ja u ovom živim s djetetom može li se on isplatiti temeljem dokazanih retrogradnih uplata i kraj priče?? Ima li netko s konkretnim savjetom kako pred sud? Oprostite mi na grubosti ali osobno bih uzela odvjetnika samo forme radi a ne da odlučuje o bitnim egzistencijalnim pitanjima po mene i moje dijete. Moja iskustva su koma. VI mi recite kakva su vaša.
  3. Imam sve to lijepo skinuto s interneta. Moj bivši mene tuži, što znači da će on morati dokazivati koliko je uplatio. Ako nemože, hoću li ja morati dokazivati koliko sam ja uplatila, pa će on meni morati vratiti pola i postati tako suvlasnikom? Upisana sam samo ja gruntovnici. Dalje: Za vrijeme braka moj bivši je upisao i ''ispolagao'' ispite u sistemu izobrazbe odraslih radi čega ima pet puta veća primanja od prijašnjih. Zašto to nije bračna stečevina? Naime ulagala sam u to da bi zajedno imali koristi, odnosno kvalitetnije živjeli!!
  4. Da, isti problem imam i ja i odvjetnici ozbiljno kazuju da on ima pravo na polovicu vrijednosti stana. Ja sam tužena. Smijem li pitati kako će te se boriti?
  5. Osobno mislim da pomorci kad tad srede svoj brak. Teško je biti mjesecima odvojen od familije i za to trebaju zavidnu psihičku stabilnost koja eto, htjeli nehtjeli zakaže.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija