Jump to content

Marinoo

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poslodavac (privatnik) se rješava djelatnika kao tehnološkog viška, dok istovremeno zapošljava nove ljude na iste te pozicije. Novi ljudi se zapošljavaju bez natjecaja. Kome se može prijaviti navedena situacija?
  2. Za sada nema založno pravo na nekretnini, a iznos koji bi mu sjeo od prodaje stana mu ne bi pokrio sve ovrhe tj. ne bi mu ništa ostalo od prodaje stana. Zato i pokušava naći način da novac ne ide na blokirani račun.
  3. Jedino što vidim kao neko legalno rješenje da prodavatelj napravi darovni ugovor sa svojim sinom, prebaci znaci stan na njega i da onda ja od njega kupim stan.
  4. Rečeno mu je da će isplata ići na blokirani račun, što on ne prihvaća. Želi da se u ugovoru navedu njegovi podaci i samo broj računa od sina. Banka će naravno prilikom provjere utvrditi da to nije njegov broj računa, cijeli proces pada u vodu, a covjek želi kaparu koju još nije dobio i najvjerojatnije niti neće.
  5. Našao sam stan koji bih želio kupitit kreditom banke, s time da prodavatelj ima račun blokiran od strane Fine. Prodavatelj želi da mu se novac uplati ili na zaštićeni račun ili račun njegovog sina. U banci tvrde da nemogu postupiti niti po jednoj osnovi. Na koji način je moguće isplatiti prodavatelja stambenim kreditom banke?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija