Jump to content

art1245

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav svima, zanima me postoji li osobni odbitak kod ugovora o djelu? Pokušavam izračunati koliko bi dobila povrata poreza i sada sam tu zapela. Isto tako ako ima koja dobra duša da mi proba to izračunati. 10. mjeseci rada Bruto plaće: 88652,5 kn Doprinosi: 31028,3 kn Porezi i prirezi: 20902 kn Prirez: Zagreb 18% Hvala vam na odgovoru
  2. Imam pitanje: Ako je račun blokiran u 10.mj prošle godine,a počeo se otplacivati tek ove godine od 1.4., koliko bi mogao narasti dug zbog kamata (dug u 10. mjesecu bio 14 800 kn)? Pokusavam pronaci na netu kolike su to kamate,ali ne nalazim.
  3. E sada ne znam je li dobila kakve papire. E hvala ti odmah na odgovoru, baš htjedoh pitati raste li taj dug. Definitivno ima logike to da svako malo zovu i stvaraju pritisak da nešto uplatiš nego ovako odmah ovrhom to rješiti, njima super. Ma samo me zanimalo blokiraju li račun jer mi svi govore da oni to ne rade baš. HVALA na odgovoru
  4. Kako se nitko onda ne žali da su im blokirali račun, nego samo da ih psihicki maltertiraju pozivima i prakticki mole da im se barem nesto uplati. Osobno ne znam za nikoga,a vidim da i tu na forumu nitko nije napisao da im je račun blokiran od strane EOS-a. Sva sreca na tome!
  5. Pozdrav svima koji su se susreli sa navedenom firmom. Ono što mene zanima je može li EOS u slucaju neuplaćivanja duga izvršiti ovrhu i blokirati račun? Naime, moja tetka ima dug u RBA 17 000 kn i kako je EOS preuzeo dugove sada ju zovu stalno, a ona stalno govori budem uplatila i nikako da uplati. Mozda je uplatila svega 3 000 kn. Vec im jako dugo nije uplatila apsolutno ništa i zbilja zovu sve cesce i ona se ne javlja. Mene zanima da li oni i dalje budu samo dosadni i zivkaju i mole te da uplatiš ili im s vremenom dosadi i jednostavno ti izvrse ovrhu? Jel itko ovdje imao takav slucaj da su im blokirali racun zbog dugovanja?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija