Jump to content

Mirna2015

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Mirna2015 objavio

  1. Pokušala sam ga zatražiti, međutim daje mogućnost samo da izaberem da mi treba za kandidaturu na izborima 🙈 jesam, stavila sam to, ali još mi ništa nije stiglo
  2. Pozdrav, imam pitanje... 2016. u 12 mjesecu imam presudu na godinu dana zatvora, tj. 3 godine uvjetne kazne. Kako je to sve isteklo, kada mogu očekivati brisanje iz kaznene evidencije? Hvala!
  3. Nije, presuda je donesena 20.10.
  4. Presuda je izrecena, 3 god. uvjetna, te je dostavljena
  5. Nakon koliko vremena presuda postaje pravomoćna?
  6. Trenutno se nalazim na roditeljskom dopustu, a 31.10.2016. mi istice ugovor o radu, kojeg poslodavac nece produziti, iz razloga sto je stvarno smanjen posao, te nema potrebe za tim radnim mjestom. Kakva su u tom slucaju moja prava? Ako se prijavim na HZZ, da li nastavljam koristiti svoj rodiljni dopust do kraja, ili se nesto mijenja. Hvala!
  7. Znaci, stigao je poziv kojem se nisam odazvala, jer sam ga danas podigla, a danas sam trebala doci dati izjavu...kontaktirala odvjetnistvo i rijesili taj problem. Medjutim, na teret mi se stavlja i ono sto nema veze sa kaznenim djelom za koje me se tereti. Sto napraviti, naime kod davanja izjave cu to svakako osporavati, jer me tereti za cca 9000 kn vise...koje niti imam, niti mislim dati.
  8. Znaci, dam izjavu i zatrazim izdavanje kaznenog naloga?
  9. Zahvaljujem na odgovoru, malo sam mirnija, iako....ukoliko dam izjavu Dorhu, moram li i na sudu? I ne znam da li i ovo spada ovdje...prilikom davanja izjave u policiji, potpisala sam neku izjavu o tajnosti podataka, te mu je receno da je i druga strana takodjer. E sad, nakon sto sam ja napustila postaju, osoba koja me prijavila je odmah obavijestena od strane policije da sam bila i otisla. Nakon toga, ona zove osobe koje nisu u vezi sa slucajem, te im govori da ne kontaktiraju sa mnom itd...takodjer i mojim prijateljima koji nemaju apsolutno nikakve veze sa njom, salje poruke. Cemu onda sluzi to sto smo potpisali, kako postupiti?
  10. Optužena sam za kazneno djelo pronevjere, koje sam priznala i novac vratila. Vjerovatno ide kaznena prijava, ali dobro... sta je tu je. Radi se o iznosu od cca 15.000,00 kuna. S obzirom da je to prvo kazneno djelo, što mogu očekivati? Imam li pravo na besplatnog odvjetnika s obzirom na to da sad samo suprug radi, a imamo i troje malodobne djece? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija