Jump to content

Cobra971

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Cobra971 objavio

  1. Imao sam prometnu nezgodu gdje nisam ja bio kriv. Auto je bio totalno uništen i za njega sam dobio odštetu od osiguranja. To je ok. Fizičke ozljede su sljedeče : trzajna ozljeda vratne kralježnice , puknuče prsne kosti bez pomaka , puknuče šestog rebra bez pomaka ,natučenost ( modrice ) oka ,koljena ,ramena i skočnog zgloba te trbuha na lijevoj strani .Zbog svega toga pretrpio sam snažne bolove i vrlo otežano disanje. Imao sam stah od vožnje , posječivao sam psihijatra i nakon tromjesečnog liječenja ponovo počeo voziti.Sve to je medicinski dokumentirano.Molio bi Vas postoji li mogučnost da mi netko barem okvirno kaže koju visini odštete mogu očekivati.
  2. Pozz ! Ispričavam se unaprijed ako već postoji ta tema ali da svejedno pitam. Prodajem neke stvari putem ebay-a i etsy-a i lova sjeda na Paypal. Mjesečno prebacim na svoj račun oko 5000 kuna . Kako molim vas sada to ide sa poreznom od 1.1.2017. ? Plača li se po novome porez na to i ako da koliko ? Postoji li mjesečni limit kolko bi mogao prebacit da ne bude oporezovano i upitno za poreznu upravu ? Inače imam stalno zaposlenje i to mi je dodatna zarada.
  3. Tata mi se ubio prije 20 dana i na žalost sad sam još u većim problemima kojih uopće nebi trebalo bit . Problem je u tome što ja nisam znala da je on za svog života napisao oporuku u kojoj ja nisam navedena nego stan ostavlja mojoj sestri . Zakonski nasljednici bi trebale biti mama , sestra i ja - koliko se ja razumijem . U oporuci je navedeno da stan nasljeđuje moja sestra poslje njegove ali i mamine smrti .Postoji još jedna nekretnina po mom mišljenju manje vrijednosti ( vikend kuća u hrvatskom zagorju ). Mišljenje sestre i mame je da ta vikend kuća se treba dijeliti između nas tri a na stan ja nemam nikakva prava . Interesira me koja su moja prava , dal imam pravo na nužni dio u stanu ? Unaprijed hvala , Marija
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija