Jump to content

rock99x

Korisnik
 • Broj objava

  15
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O rock99x

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. molim savjet, zatražio sam pravnu pomoć preko Ureda državne uprave u svojoj županiji (PSŽ), dobio sam odbijenicu, trebam odvjetnika za obranu pred sudom, radi se o pronevjeri, zna li netko, mogu li na neki drugi način dobiti besplatnu pravnu pomoć, budući nisam u mogućnosti snositi troškove svoje obrane, radi osobnog bankrota, hvala
 2. ne, inzistirali su na plaćanju, odmah, nisu bili za bilo kakav dogovor, koji bi bio drukčiji, od onoga što su oni zamislili.
 3. znate li možda koliko vremenski traje, od pokretanja ovrhe do blokade računa, otprilike?
 4. nisam blokiran i nikada nisam bio.
 5. kako se naplaćuju JB troškovi i odvjetnički troškovi pri ovrsi, dali to sve ide preko FINA-e
 6. hoćete reći da ne treba pristati na prolongat, jeli bolja opcija odmah pristati na ovrhu, svejedno na kraju bude ovrha, a još platiš i nekoliko prolongata, a sa njima ništa ne dobiješ, i ništa ne riješiš, bar ja ovako mislim...
 7. radi se o Xy oni daju online pozajmice, kod njih sam uzeo, ali mi se financijska situacija pogoršala i sad sam u problemu...
 8. a što savjetujete, što učiniti, jer ionako ne mogu platiti ratu, jer sam ostao bez primanja?
 9. trebam savjet, imam online pozajmicu od 1000 kn na jednu ratu, koju ne mogu platiti, a ne mogu platiti niti odgodu, jer sam u potpunosti ostao bez prihoda, što napraviti, javljati im se na pozive, ili jednostavno sve prepustiti da ode u ovrhu?
 10. Hvala na odgovoru, sad nam je malo jasnije.
 11. Hvala, možete mi reći kako to izgleda u praksi, jer ovdje se radi o osobi koja je počinila kazneno djelo u cijelosti samo radi ovisnosti o klađenju, osoba se nalazi samoinicijativno na liječenju, postoji medicinska dokumentacija koja potvrđuje da se radi o patološkoj ovisnosti o klađenju, u kom smjeru može ići postupak protiv ove osobe?
 12. Hvala, na odgovoru, a dali znate, može li se poremečaj ličnosti, nastao uslijed ovisnosti o klađenje, patološka ovisnost, dokazana, smatrati bitno smanjenom neubrojivošću, koja bi mogla biti bitna u kaznenom postupku, odnosno može li se počinjeno kazneno djelo pripisati nesvjesnosti pri činjenju kaznenog postupanja, osoba se trenutno nalazi na liječenju od ovisnosti o klađenju?
 13. rock99x

  Pronevjera

  Zna li netko, dali kod kaznenog djela pronevjere, može olakotna okolnost biti neubrojivost, zasnovana na ovisnosti o patološkom kockanju?
 14. Jedna sam od mnogobrojnih žrtava osobe koja je počinila prekršaj zloupotrebila je položaj i ovlasti, te nas financijski prevarila, što možemo učiniti?
×
×
 • Napravi novi...