Jump to content

mad.hatter

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, Molim za savjet. Majka je preminula te je napravljena obdukcija. Nije imala prebivalište ni zdravstveno osiguranje. Podmirujem li ja trošak obdukcije?
  2. Dotična je rekla da auto uopće ne valja. Njene riječi. Između ostalog, da ne ide brže od 60km/h iako su se odvezli doma bez problema. Istina je radi se o rabljenom automobilu, no naveli smo mane s kojima smo bili upoznati kao što su određene mane postojale na njihovom automobilu. No, oni su dva dana auto prekopavali pa čak i da pristane i na povrat, nisam sigurna da bismo dobili automobil u stanju u kojem smo ga dali.
  3. Poštovani, Nadam se da sam izabrala odgovarajuću rubriku. Situacija je ova:prodavali smo rabljeni automobil koji je bio u vlasništvu supruga. Na dani oglas, javio se gospodin koji je u zamjenu nudio drugo vozilo. Dotični gospodin i supruga su se javilo da bi došli pogledati vozilo na što smo pristali. Došli su sa ugovorima, pogledali auto. Na sugeriranje mog supruga da isproba vozilo, vlasnik drugog vozila je odbio rekavši da se razumije u model automobila te da je dovoljno da ga upali. Nakon toga su rekli da je to to te da, ako mi pristajemo, možemo riješiti ugovore. To smo učinili. Mi smo odmah drugi dan obavili prijenos i zamjenu tablica. Dva dana nakon zamjene, gospođa kreće s pozivima da auto koji smo dali nije ono što je ona mislila, da je neispravan te da smo prevaranti. Zahtjeva da vratimo automobil iako su u međuvremenu s automobila skidali dijelove te zaključili da ne valja. Uporno zove te šalje poruke u kojima prijeti prijavom. Nakon cjelodnevnom maltretiranja i tjedan dana ne spavanja zbog potresa (nevezano za slučaj, ali izgubila sam strpljenje jer je stres učinio svoje) rekla sam joj da ću je na idući poziv ili pismenu prijetnju prijaviti za uznemiravanje. Isprike na dugom obješnjenju, ali trudila sam se u što kraćem tekstu dočarati situaciju. Zanima me što učiniti? Sve smo činili po zakonu. Potpisali ugovore i obavili prijenos vlasništva. Hvala
  4. Hvala Vam na odgovoru. Lp.
  5. Sin se vozio na biciklu. Pas je bio na uzici i krenuo prema njemu. Dotična koja je psa vodila, nije ga zadržala te je pas ugrizao sina za lijevu potkoljenicu. Susjeda dotične je komentirala kako je pas mali ali opasan. Radi se o psu pasmine maltezer. Sin je došao doma i rekao što se dogodilo. Odmah smo se uputili tamo i tada je majka od dotične vodila psa tvrdeći da pas nije ugrizao mog sina. Na zahtjev da mi daju knjižicu cijepljenja rekla je da pas nikog nije ugrizao. Ispostavilo se da je pas od njene snahe kojeg su nakon događaja odveli. Inače, prijatelj mog sina je vidio da ga je pas ugrizao.
  6. Poštovani, Nisam sigurna jesam li u pravoj grupi za postaviti pitanja, no nadam se da će mi neko moći pomoći. Dakle, sina je ugrizao pas. Osoba koja ga je vodila je tvrdila da nije iako postoje svjedoci. Prijavili smo policiji, no nikakvu pisanu potvrdu o prijavi nismo dobili. Je li to uobičajeno? Kako postupiti? Hvala
  7. Razumijem. Hvala. Problem je sto nemamo gdje. Sve smo ulozili u opremanje kata. A brat,kao inicijator svega to potiče jer misli useliti u gotovo i opremljeno.
  8. Vas zakljucak je potpuno ispravan. Suprugov brat najviše potiče ovu situaciju. Znači mi smo apsolutno nemoćni i morali bismo jednostavno otići?
  9. Zivim sa suprugom i dvoje maloljetne djece na katu kuce koja je u vlasništvu njegovog oca. U nastavku kuce je nadogradnja u kojoj zivi njegov brat s nevjencanom suprugom i njenim sinom. Režije dijelimo. Mi smo sami o svom trošku opremili kat. Bile su gole cigle. Dakle,od glazure,knaufa,struje sve smo sami podmirili. Nakon pet godina stnovanja i placanja rezija (i vise od dogovorenog) zele nas istjerati. Imaju li pravo? Sto mi možemo uciniti? Sve smo uložili i jos uvijek otplacujemo...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija