Jump to content

Bleki1982

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ok, sad sam sve pohvatala Ažurirano virtalni ne smiju to u pošti raditi bez punomoći i toga se drže!
  2. Čitavo vrijeme zapravo pokušavam odgonetnuti što će se dogoditi ako suprug ne podigne obavijest (jer realno vjerojatno neće ni stići iz inozemstva u tom roku za podizanje od 5 radnih dana) i što će se dogoditi ako ga kad stigne zaustavi policija. Ažurirano Jer trenutno još nikakva kazna nije vidljiva u sustavu.
  3. To sam napisala prije nego što sam vidjela Vaš odgovor jer je drot13 rekao da je kazna već trebala biti upisana.
  4. Što znači da je 99% vjerojatnosti da ona pošiljka nije obavijest o zabrani. Da se razumijemo, kazna je potpuno opravdana, no naravno da uvijek dodje u nekom nezgodnom trenutku, što i jest cilj.
  5. Hvala! Imam još jedno pitanje. Saznala sam da nikakva kazna još nije uvedena u sustav. Kad se zabrana unosi? Čim se pošalje obavijest o zabrani ili tek nakon neuspjelog pokušaja dostave?
  6. Hvala na odgovoru! Tako nekako sam i ja mislila da ide. Krivo sam sročila ovo o vlasništvu automobila, naravno da će imati problem ako on vozi. Mislila sam na nešto drugo što je ovdje sad nebitno pa je nespretno ispalo.
  7. Pozdrav! Suprug je prije točno godinu dana skrivio prometnu nesreću pod utjecajem alkohola. Nakon žalbe (10. mj 2015.) novčana kazna je plaćena, a dobio je i zabranu vožnje od dva mjeseca. 29.7., dakle prekjučer je poštar ostavio obavijest o prispijeću pošiljke. Piše samo AR i broj. Nadala sam se da se radi o dostavi privremenog poreznog rješenja, no sad čitam kako ih tek sad printaju. Suprug se trenutno nalazi na radu u inozemstvu. Koliko znamo zabrana tamo ne vrijedi. Hoće li imati problema pri prelasku granice? Automobil nije na njemu, već na meni. Ako se stvarno radi o dostavi rješenja o početku zabrane vožnje od kad točno počinje teći? Što ako ne preuzme pošiljku još tjedan dana? Hoće li to odgoditi početak zabrane? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija