Jump to content

Lavinia

Korisnik
 • Broj objava

  38
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Lavinia

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Mozete mi recii da li u skoli vrijedi pravilo tko je zadnji dosao?
 2. Problem je da svi imaju djecu osim mene.Jedna kolegica ima 15 godina staza i dvoje djece.Ja imam 22 godine staza.Kakve su moje sanse da ostanem raditi?
 3. Da li sto se tehnoloskog viska u skoli tice je minus to sto nemam djece,tj. da li oni sto imaju djecu su u prednosti makar imaju manje staza?
 4. Hvala.Ja sam vec bila tehnoloski visak.Da li mogu biti ponovno?
 5. Pozdrav!Zanima me kako se odreduje tehnoloski visak u skoli.Ja imam 22 godine staza,nisam dosla zadnja i nemam djece.
 6. Poštovani, zanima me ako netko dobije otkaz u jednoj županiji da li se može prijaviti na Zavod za zapošljavanje u drugoj županiji.
 7. Otac ima skrbništvo.Djeca ne viđaju mamu.
 8. Lavinia

  pitanje

  Pozdrav! Budući suprug ima skrbništvo nad dvoje maloljetne djece.Majka se odrekla djece na sudu.On će mijenjati prebivalište.Kad se vjenčamo da li ja trebam tražiti skrbništvo nad djecom ili možemo samo tako živjeti?Da li on treba javiti Centru da se seli.Kaže da nije pod nadzorom Centra.
 9. Pozdrav,oprostite jer opet smetam.Može li se još uvijek podnijeti molba za pomilovanje.U ovom slučaju uz moju uvjetnu osudu.
 10. Hvala.Kad će biti rehabilitacija?Osuda je bila 11.mj,2016.Piše uvjetno 3 do 4 godine.
 11. Da,a kad bi bi objasnila da nisam imala loše namjere i da me čovjek prijavio bez veze.Imam već dosta godina.Oprostite jer vas mučim sa svojim problemima.Nisam tip kriminalca.To što je bilo nije ni za prijavu,a takva kazna za mene.Ili da pitaju nekoga kakva sam osoba.
 12. Onda to za mene nije moguće?
 13. Lavinia

  pitanje

  Poštovani, ja već godinama želim udomiti dijete.Inače sam normalna osoba.U studenom 2016. osuđena sam na tri godine uvjetno zbog prijetnje i nametljivog ponašanja.Uopće nije ni bilo kako je to prikazano.Čovjek je bio neugodan,a ja sam u ono vrijeme bila depresivna i osjetljiva zbog razvoda pa sam reagirala kako se inače ne ponašam.Trebala bi se naći sa socijalnom radnicom,ali se bojim da li će oni iskopati to što je bilo.Inače sam dobra osoba,ali mi se dogodila greška.Koje je vaše mišljenje?
 14. Hvala.Možda je pitanje čudno,ali me zanima da li se može preuzeti briga o siromašnom djetetu i s roditeljem sklopiti neki ugovor.S tim mislim da bi dijete trajno bilo kod mene.Čitala sam da je Ljubo Jurčić preuzeo skrbništvo nad djetetom prijateljice.
 15. Poštovani, kakve su šanse da neudana žena od 46 godina udomi dijete.Znam da je to puno godina,ali molim mišljenje.Da li se može nešto poduzeti ili nema smisla upuštati se u tako nešto? Pozdrav!
×
×
 • Napravi novi...