Jump to content

Lavinia

Korisnik
 • Broj objava

  30
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Lavinia

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Lavinia

  pitanje

  Pozdrav,oprostite jer opet smetam.Može li se još uvijek podnijeti molba za pomilovanje.U ovom slučaju uz moju uvjetnu osudu.
 2. Lavinia

  pitanje

  Hvala.Kad će biti rehabilitacija?Osuda je bila 11.mj,2016.Piše uvjetno 3 do 4 godine.
 3. Lavinia

  pitanje

  Da,a kad bi bi objasnila da nisam imala loše namjere i da me čovjek prijavio bez veze.Imam već dosta godina.Oprostite jer vas mučim sa svojim problemima.Nisam tip kriminalca.To što je bilo nije ni za prijavu,a takva kazna za mene.Ili da pitaju nekoga kakva sam osoba.
 4. Lavinia

  pitanje

  Onda to za mene nije moguće?
 5. Lavinia

  pitanje

  Poštovani, ja već godinama želim udomiti dijete.Inače sam normalna osoba.U studenom 2016. osuđena sam na tri godine uvjetno zbog prijetnje i nametljivog ponašanja.Uopće nije ni bilo kako je to prikazano.Čovjek je bio neugodan,a ja sam u ono vrijeme bila depresivna i osjetljiva zbog razvoda pa sam reagirala kako se inače ne ponašam.Trebala bi se naći sa socijalnom radnicom,ali se bojim da li će oni iskopati to što je bilo.Inače sam dobra osoba,ali mi se dogodila greška.Koje je vaše mišljenje?
 6. Hvala.Možda je pitanje čudno,ali me zanima da li se može preuzeti briga o siromašnom djetetu i s roditeljem sklopiti neki ugovor.S tim mislim da bi dijete trajno bilo kod mene.Čitala sam da je Ljubo Jurčić preuzeo skrbništvo nad djetetom prijateljice.
 7. Poštovani, kakve su šanse da neudana žena od 46 godina udomi dijete.Znam da je to puno godina,ali molim mišljenje.Da li se može nešto poduzeti ili nema smisla upuštati se u tako nešto? Pozdrav!
 8. Lavinia

  SMS poruke

  Pozdrav! Postoji osoba koja je bila neugodna prema meni.Sad mi dva tjedna šalje sms gdje objašnjava da želi prijateljstvo,ispričava se,pokušava se prikazati u boljem svjetlu,svašta bezazleno da privuče pažnju.Tu je koja ružna riječ,npr.glupača.Nema prijetnji,ali ne želim ništa i ne odgovaram.Kako postupiti?
 9. Hvala svima na odgovorima.Prvobitno pitanje je ustvari vezano uz udomljavanje djeteta.To sam planirala i prije kazne.Nisam losa osoba,a dogodila se glupost.Znam da ima osoba bez mrlje u svojoj proslosti.Znam da socijalna sluzba istrazuje sve i svasta.Mislite li da bi iskopali da sam kaznjena?Imam li uopce sanse sto se tice udomljavanja?Sve uvjete ispunjavam osim sto mi se dogodila jedna velika greska u zivotu.Imam li pravo na novi zivot i novu priliku?
 10. Hvala vam na odgovoru G-man. Jesam li dobro shvatila da treba proći 7 godina za brisanje? Ukoliko se dobije pomilovanje predsjednice, da li se negdje objave imena osoba koje su pomilovane? Možda se kontaktira poslodavac?
 11. Poštovani! U studenom 2016. osuđena sam na tri godine uvjetno zbog prijetnje i nametljivog ponašanja.To mi je prvo kazneno djelo.Pročitala sam da treba proći sedam godina od trenutka provjeravanja da dođe do brisanja iz kaznene evidencije.U vrijeme kad sam počinila navedena kaznena djela bolovala sam od teške depresije,a oštećena osoba bila je prema meni neugodna i to me je pogodilo.Nakon terapije,puno se bolje osjećam i neprimjereno ponašanje drugih ljudi prema meni više ne doživljavam tragično.Nikad nisam predstavljala opasnost za okolinu što imam i dokumentirano.Želim mnogo toga promijeniti u svom životu pa me zanima što mogu učiniti da me se izbriše iz kaznene evidencije(posebno ako ću trebati čekati sedam godina,ukoliko sam dobro shvatila). Lijep pozdrav!
 12. Traje 20 godina od kad sam počela raditi.Sve svoje obveze izvršavam i tu nemam nikakvih problema.
 13. Poštovani! Od kada sam se zaposlila imam problema sa kolegama na poslu.Mirna sam osoba i posvećena poslu.Bez povoda i razloga o meni se izmišljaju laži i tračevi .Mnogi vjeruju svemu što čuju o meni i ignoriraju me.Čak se sa neistininom odlazi predpostavljenima.Još je gore ako se suprotstavim.Tada počnu kružiti priče da nekoga napadam.Pokušala sam to riješiti sa nadređenima,ali i tu nailazim na nerazumijevanje i smijuljenje.Zbog sve mi je neugodno i žao mi je kad me se za nešto lažno okrivi.Ponekad bih najradije izostala sa sastanaka gdje se okupe svi zaposlenici i osjećam strah.Jednu kolegicu sam i porukama zamolila da me ostavi na miru . Navela sam što je o meni govorila te napomenula sa se zbog toga nelagodno osjećam.Poslije sam čula da je te poruke čitala pred kolektivom.Da li je to kazneno djelo?Ne bih htjela podizati neke tužbe,ali više ne znam kako se nositi sa cijelom situacijom. Pozdrav
 14. Kakve su šanse da neudana žena(u mojem slučaju razvedena,bez biološke djece) posvoji dijete u RH? Koje provjere posvajatelja obavlja centar za socijalnu skrb? Da li je možda za neudanu ženu bolja mogućnost međunarodno posvajanje?
×
×
 • Napravi novi...