Jump to content

denisevi

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je denisevi objavio

  1. pozdrav dobri ljudi ,Jedno pitanje dali nakon isteka zabrane date od strane Nemacke ostaju troskovi DEPORTACIJE da se plate ... primer istekla mi je zabrana putujem za nemacku (turist) i slucajna kontrola policije i pronadju da sam bio deportovan i interesuje me dali cu imati problema oko tih troskova deportacije koje sam navodno ostao duzan da platim ,dali nakon isteka zabrane izbrisu se (zaboravljaju) i ti troskovi jer bih u suprotnom po mom misljenu bio pritvoren jer sam ostao duzan drzavi da platim ..?
  2. jeste dobio sam papire i to mi poturili bundespolice u prtljag a za koje ja nisam znao sta znace ti papiri i bacio , nemam nikakvo krivicno delo u nemackoj porodicno smo bili na azil vrlo kratko ni 4 meseci ,, a sto se tice agencije traze jos 200 eura da bi kao pustili zahtev da se izracunaju troskovi koliki su pa da se plate sve preko njih. sutra idem u konzulatu da vidim sta se moze uraditi koliko para traze za zahtev u nemackom konzulatu
  3. Postovanje deportovan sam 2013 god iz nemacke bio sam na azil ... sada me zanima kolika je zabrana trajnosti i koliki bi bili troskovi deportacije da se plati kako bi skinuo zabranu proverom preko jedne agencije mi je receno da zabrane traje dok se troskovi ne plate dali je to moguce ? da zabrana nema isteka ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija