Jump to content

Extreme3003

Korisnik
 • Broj objava

  54
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Extreme3003

 • Status
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Hvala na odgovoru. Molim vas, mozete li mi reci dali to sto se presuda djelomicno stavlja izvan snage, mijenja izrecenu kaznu u prvoj presudi ili i izrecena kazna spada pod to da je presuda fakticki ostala ista?
 2. PRESUDA I. Na temelju Zakona o kaznenom postupku, djelomicno se stavlja izvan snage pravomocna presuda (ta i ta, protiv tog i tog), na nacin da se mijenjanju cinjenicni opisi kaznenih djela, tako da sada imaju glasiti: 1. .... u nakani da joj onemoguci slobodno kretanje....(opis preskacem) 2....u nakani da zaplasi slao SMS poruke govoreci joj.... sto je kod ostecenice izazvalo strah za njen zivot. II. U preostalom dijelu pravomocna presuda pod t.I.ostaje neizmjenjena. Zatim slijedi obrazlozenje. Nasla sam prvu presudu, sve je isto osim
 3. Ne, to me i zbunjuje. Prihvacena je obnova postupka "u korist" osuđenika, tj.prilozio je nove dokaze, koji na kraju (ocito )nisu ispali dokazi. Pise da je prvo odbijen zahtjev za obnovom, zatim je usvojen "rjesenjem(tim i tim) usvojen je zahtjev osuđenika za obnovu kaznenog postupka...zalba ODO-a je odbijena " U ovoj novoj presudi ne shvacam sto se djelomicno stavlja izvan snage.
 4. Nakon usvojene obnove postupka u novoj presudi pise da se prethodna presuda djelomicno stavlja izvan snage, zbog izmjenjenog optuznog akta-dodana je namjera za dva djela (cl.124.st.1 i cl.129.st.2 ). Također, pise da novi dokazi nisu prikladni da prouzroce oslobođenje okrivljenika ili osudu po blazem zakonu. Molim vas, ako mi netko moze pojasniti sto znaci(u kojem smislu) to da se u ponovljenom postupku, u novoj presudi, prethodna presuda djelomicno stavlja izvan snage?
 5. Ne treba slati odvjetnickom uredu, treba poslati Sluzbi za korisnike, tj.VIPnet-u, jer VIPnet je ovrhovoditelj. Oni su na pismeni prigovor duzni odgovorit i odgovorit ce.
 6. Sa Vipnetom imam iskustva ?☺. Oni odgovaraju samo na pismene potpisane prigovore poslane postom. Tada odgovore u 15 dana. Odvj.drustvo odgovoraju na mail-eve i telefon. Ali ta komunikacija je, blago receno, uzaludna. Nedavno sam pri potpisivanju ugovora saznala da sam na njihovom popisu duznika. Jako losu evidenciju vode, imaju izmisljeni popis duznika... I dokazala sam da moraju vratiti pogresno oduzeta novcana sredstva od prije 10god. To su i oni pismeno potvrdili, ali evo nikako da vrate, pa ce im ic opomena pred tuzbu. Ako tvrde da je pravomocno i poslano na FINA-u, treba otici n
 7. Mislim da u prethodnom postu navodim ispravak, da nisam znala da pravomocne sudske odluke nema. Sto se policije tice, kod njih sam trebala dati prijavu i oni su prijavu proslijedili DORH-u, nakon cega je podignuta optuznica.
 8. Hvala na odgovoru. Nije to samo moje vidjenje, vec je takvo bilo zadnje rociste, zato sam to i napisala. S obzirom na sve i ja mislim da ce se utvrdjivati osnovanost zahtjeva.
 9. Kupovina stvari se ne smatra alimentacijom, to je vasa dobra volja. Kako ste oslobodjeni alimentacije, ne znam.. Od kud prijava za zanemarivanje?!
 10. Upravo ovako. Ne razumijem zasto ako sam zensko svi mislite da nisam na vasoj strani...?! Da budem precizna uvijek sam na strani djeteta! Odgovarala sam onome tko me prozvao, vasu objavu sam stavila kao primjer kako se rjesava situacija. Ja vjerujem da spadate u mali postotak oceva koje je uopce briga i svaka cast na tome. Ja sam u situaciji gdje otac izbjegava dijete i radi toga sto krsi bas sve roditeljske obaveze ne snosi apsolutno nikakve posljedice...odgovor je svugdje isti: "ne moze ga se natjerat". Naravno da ne moze. Ali ni to nije u redu, jer moze raditi pravne probleme
 11. Zar ovo nije rjesenje situacije? Po meni je. I imate li kalendar? Al zasto jednostavno kad moze komplicirano...Pozdrav svima.
 12. Vidim i od kud ljutnja, frustracije...Zao mi je. Postoji zahtjev na sudjenje u razumnom roku...Nisam jos srela suca koji nije, ne na zahtjev, nego i na samu molbu reagirao. Tako da, za sve postoji nekakvo normalno rjesenje.
 13. Prvo sto ste se mene uhvatili. Imam pravo na svoje misljenje. I da, cula sam za slucajeve ovrhe i svaki put se dogodio konterefekt. U nikakvim losem smislu nisam komentirala, dapace, smatram da dijete nije krivo i ne smiju se preko djeteta rjesavat nesuglasice. Drugo, vidim puno frustracija, cak i bijesa...zao mi je i naglasavam-to nije moja krivnja. Ako vam smeta sto nisam napisala-"bravo, ajde na ovrhu, to ce bit super..." To nije moj problem. Vodi me razum ne bijes. Zakonske mogucnosti i praksa, te posljedice tih odluka nisu isto. Treba ih svakako sagledati. Trece, rjesila bih ka
 14. Ni meni ni u jednom trenu. Niti tako pise. Na "napraviti lose" sam mislila djetetu-kako sam i napisala. Koliko sam vidjela prema majci je krenuo sa kaznenim prijavama, svime... Ako postupak ovrhe nije traumatican za dijete i ako se sa tim postupkom djetetu radi dobro...puno srece zelim, opcenito u zivotu. Svi dijete trebaju staviti ispred sebe i svojih potreba, po mom misljenju. Nadam se da je vasa znatizelja utazena.
 15. Molim vas ako mi, iz onog sto sam napisala, mozete reci gdje se javio spor. Izgleda da grijesim, ali po mom vidjenju, izmjena susreta kojih vise nema, nema smisla. Tj.spor je nestao, a ne nastao.
×
×
 • Napravi novi...