Jump to content

seaman33

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znači ja sam prisiljen komunicirati s svojim ovlaštenim tužiteljima koji su mi i priredili sve to. Ne postoji neki prijeki sud kojem se mogu obratiti i osporavati nelegalnu naplatu?
  2. S njima baš i nisam dobar. Njima ne bi ni prijavio da mi netko auto ukrade
  3. Kad ne znam koja PP. A u FINI neće reč.
  4. Meni je fina napravila ovrhu na tekućem računu, kažu na temelju nekog policijskog naloga ( ne sudskog). Pretpostavljam da mi nisu mogli uručiti nalog jer sam bio na brodu 9mj. (pomorac sam) i da su krenuli u prisillnu naplatu bez da su mi ostavili mogućnost pisanja prigovora. Jel se može još što napraviti?
  5. Samo jedno kratko pitanje. Jel moguće naplatiti kaznu za prometni prekršaj bez da mi je uručen bilo kakav prekršajni nalog? I kako to osporiti, kome se žaliti?
  6. Pa ako je uspio doletiti doma onda vam i ne treba pravni stručnjak da sami zaključite da tamo više ne leti i da se ne odaziva nikakvim istražiteljima. Tamo mu mogu odsjeći ruku zbog krađe.
  7. A djetetu se ne utvrđuje neubrojivost.
  8. Mislio sam da ako se ne može npr. suditi djetetu do 14g. starosti da se ne može suditi ni nekome tko je mentalno na razini 7. godišnjaka.
  9. Hvala na odgovorima, a jel se može suditi nekome tko ima f70 dijagnozu iliti laka mentalna retardacija?
  10. Koliko znam osobe s Downovim sindromom se ne liječe. Takve su cijeli život.
  11. Ako netko zna , zanimalo bi me jesu li osobe koje imaju Downov sindrom kazneno odgovorne? Može li im se suditi?. Hvala.
  12. Nekoga tko je dosta stručan u imovinsko pravnim odnosima. Treba mi za tužbu protiv upravitelja zgrade koji dopušta bespravnu gradnju. Ne radi ništa pod milim Bogom a prima novčanu naknadu.
  13. Zašto na stranici moj.bnet.hr ne aktivirate online račun i tamo imate kontrolu svi troškova. Tako vam se računi ne mogu zagubiti i da ih poštar npr. ubaci u krivi sandučić.
  14. Jesi li 2014.isto preuzeo tuđe na sebe s obzirom da ti to ne pušiš? Malo je nelogično zašto bi preuzeo nešto na sebe ako si zbog istog djela već gonjen, odnosno recidivista si. Tako da sam mišljenja da baš i nisi najiskreniji ovdje na legalisu.
  15. Ostali suvlasnici nisu zainteresirani za tužbe i ne žele se zamjeriti toj osobi jer je "problematičan". Jel su možda dužni upravitelj zgrade ili predstavnik suvlasnika nešto poduzeti po tom pitanju? Kako bi bilo recimo da ja taj objekt jednostavno srušim i sparkiram svoj auto na to mjesto, jel može on mene tužiti za uništenje tuđe stvari iako se radi o bespravno sagrađenom objektu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija