Jump to content

Tara87

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Tara87

    Presuda

    Tako je. Na županijskom sudu je bio na drugostupanjskoj presudi,koliko znam Znaci oko 6 mj od presude? Hvala
  2. Tara87

    Presuda

    Postovani,da ne idem u detalje zanima me koji vremenski rok treba proci -od drugostupanjske presude zupanijskog suda za djelo silovanja na kaznu zatvora od godinu i 8 mj.- do odlaska u zatvor? Presuda je donesena pocetkom 9mj. Koji je vremenski rok za odlazak u zatvor? Hvala unaprijed.
  3. Ok. Provjerili smo u poreznoj i ne placa se nikakva kazna. Hvala najljepsa!
  4. A ako je izgubio darovni ugovor? Ne moze ga naci.
  5. Molim pomoc. Sogorica je svoj dio nekretnine 1/2 suvlasnistva prepisala na oca. Drugi suvlasnik je moj suprug. Medjutim provjerili smo da se svekar nije upisao u zemljisnoknjizni odjel kao suvlasnik 1/2 niti u poreznu,te je otada proslo 2 mj. Dali jos ima pravo upisa? Kakve su kazne? Treba li novi darovni ugovor? Hvala unaprijed.
  6. Dobio je taj dio kuce u vlasnistvo nakon opterecenja hipotekom. Znaci nista se ne moze napraviti? Jedino nam preostaje prepis sinovog dijela na oca i bjezat glavom bez obzira?
  7. Koliko smo upoznati hipoteka je na cijelu kucu. Postoji li mogucnost etaziranja i prijenos hipoteke na njegov dio?
  8. Suprug mi je suvlasnik kuce 1/2 sa svojim ocem. Kuca je pod hipotekom koju je dignuo svekar i ne placa kredit. Dogovoren je reprogram medjutim jos nije gotov i nismo sigurno da je pametno potpisati da suprug bude suduznik. Postoji li mogucnost prodaje suvlasnistva kuce? Koji bi bio najbolji nacin rijesiti se toga? Ukoliko se etazira gornji kat kuce ostaje li hipoteka na cijeloj kuci? Sto napraviti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija