Jump to content

coco lino

Korisnik
 • Broj objava

  11
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Vidim da je poduzeće u likvidaciji i da imaju likvidatora, je li to isto i što dalje? Hvala
 2. Pozdrav, Molim one sa sličnim iskustvom za savjet. Naime, otkupili smo stan koji je bio u vlasništvu poduzeća koje je prestalo s radom 1989. god.... Stan smo jednokratno otkupili i upisani smo kao vlasnici istoga. Međutim, okućnica zgrade ostala je na ime tog danas nepostojećeg poduzeća (sa pravom korištenja svih stanara zgrade) iako smo se s ostalim sustanarima zgrade od ukupno 6 stanova među sobom podijelili i nama je pripao gornji parking, susjedu donja garaža, itd... Zanima me tko danas zastupa to društveno poduzeće koje je davno prestalo s radom i kome se obratiti da se taj parking napokon upiše na naše ime u vlasničkom listu i ukoliko bude bilo potrebe: legalizira? Unaprijed zahvalan
 3. U redu. Je 100% sigurno ovo da ovrha može ići samo na supruzinoj 1/3 udjela?
 4. Pozdrav, supruga mi ima dug u PBZ American Expressu od 50-70000 kuna. Imamo stan na 3 dijela/ 3 vlasnika: mene, ženu i kćer. Planiramo stan prebaciti na moje i kćerino ime kako bi izbjegli ovrhu. Moje pitanje: hoće li ovršit stan i u kojem roku? Može li se izbjeći ovrha tako da se stan prebaci na moje ime i ime kćerke koji nemamo dugova? Hvala.
 5. Hvala. Da li znate kako stize poziv? Poštom ili? P.s. Dakle zelite rec da ce me, ukoliko sam nesto nasljedio, sud obavijestit o ostavinskoj raspravi, a ukoliko nisam- nece, ako sam dobro shvatio Hvala jos jednom
 6. Pozdrav, postoji nasljedje koje NE ZELIM nasljediti. To je nasljedje od mojeg djeda koji je na samrti. Zanima me, ukoliko sutra umre i ostavi meni nesto kroz oporuku, da li to znaci da ja moram ici na citanje oporuke? i sto onda ako sam nesto naslijedio? Mogu li se jednostavno ne pojaviti na citanju jer stvarno ne zelim biti tamo? Da li ne pojavljivanje na sudu znaci isto sto i: NE ZELI NASLIJEDITI? Molim samo znalce, Hvala.
 7. Pozdrav, imam jedno brzinsko pitanje. Bavim se stand up komedijom, radim nastup u kojemu "blatim" jedan book caffe i njegovo osoblje, NO NE SPOMINJEM IME TOG BOOK CAFFEa, vec samo cinjenicu da se nalazi u Rijeci, da je gazda odvjetnik, pa se moze pretpostavit o kome se radi jer je to jedini kafic toga tipa u Rijeci. Takodjer, blatim ga tako da ironicno koristim pojmove "profinjen" i uvrijede za konobara i book caffe da su zmazani i zas.ani i Balkanski. Takodjer ih ismijavam da imaju svega 3 knjige u book caffeu. Jos jednom napominjem, ne spominjem IME BOOK CAFFE-a. Postoji li netko strucniji da u mom actu stand up komedije pronadje temelj za tuzbu te na kojoj osnovi, s obzirom da je gazda book caffea odvjetnik? Hvala.
×
×
 • Napravi novi...