Jump to content

coco lino

Korisnik
  • Broj objava

    21
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je coco lino objavio

  1. Pozdrav, 

    pošto sam pozitivan na kućnom testu na Koronu, upućen sam na PCR test...  Živim u Zagrebu, ali nemam prijavljeno boravište u Zagrebu, već u Istri. Pa me zanima gdje će me epidemiolozi poslati ako test bude pozitivan? Hoće li mi dozvoliti boravak u ZGu "na riječ" bez dokumentiranog boravišta ili će me slati u Istru u samoizolaciju?

     

    Unaprijed hvala

  2. upravo sad, Miran89 je napisao:

    Nije isto kad se to radi za osobne potrebe i za svrhu stjecanja dobiti

    Gospodin od kog sam iznajmio ima sve skupa 20ak bicikla... i molim Vas za info koja je razlika "za osobne potrebe" i stjecanje dobiti, jer prema svemu sudeći taj gospodin stječe dobit ako sam dobro shvatio? 🤔

  3. prije 7 sati , frenki zg je napisao:

    Morate imati registriran poslovni subjekt.
    Poslovni prostor + fiskalnu kasu.

    P.S. kako onda kada sam ja unajmljivao bicikl na ugovoru o najmu mi stoji samo ime i adresa najmodavca? 🤔

  4. Pozdrav, planiram iznajmljivati bicikl... Zanima me da li za to trebam imati otvoren obrt/ firmu i otvoren fizički poslovni objekt ili mogu kao fizička osoba iznajmljivati bicikl sa ispunjenim ugovorom o najmu? 

     

    Unaprijed hvala 😊🙃

  5. Pozdrav,

    Molim one sa sličnim iskustvom za savjet.

    Naime, otkupili smo stan koji je bio u vlasništvu poduzeća koje je prestalo s radom 1989. god.... Stan smo jednokratno otkupili i upisani smo kao vlasnici istoga. Međutim, okućnica zgrade ostala je na ime tog danas nepostojećeg poduzeća (sa pravom korištenja svih stanara zgrade) iako smo se s ostalim sustanarima zgrade od ukupno 6 stanova među sobom podijelili i nama je pripao gornji parking, susjedu donja garaža, itd...

     

    Zanima me tko danas zastupa to društveno poduzeće koje je davno prestalo s radom i kome se obratiti da se taj parking napokon upiše na naše ime u vlasničkom listu i ukoliko bude bilo potrebe: legalizira? 

     

    Unaprijed zahvalan

  6. Pozdrav,

     

    supruga mi ima dug u PBZ American Expressu od 50-70000 kuna. Imamo stan na 3 dijela/ 3 vlasnika: mene, ženu i kćer. Planiramo stan prebaciti na moje i kćerino ime kako bi izbjegli ovrhu.

    Moje pitanje: hoće li ovršit stan i u kojem roku?

    Može li se izbjeći ovrha tako da se stan prebaci na moje ime i ime kćerke koji nemamo dugova? Hvala.

  7. Pozdrav, postoji nasljedje koje NE ZELIM nasljediti. To je nasljedje od mojeg djeda koji je na samrti. Zanima me, ukoliko sutra umre i ostavi meni nesto kroz oporuku, da li to znaci da ja moram ici na citanje oporuke? i sto onda ako sam nesto naslijedio? Mogu li se jednostavno ne pojaviti na citanju jer stvarno ne zelim biti tamo? Da li ne pojavljivanje na sudu znaci isto sto i: NE ZELI NASLIJEDITI?

     

    Molim samo znalce,

     

    Hvala.

  8. Pozdrav,

     

    imam jedno brzinsko pitanje.

    Bavim se stand up komedijom, radim nastup u kojemu "blatim" jedan book caffe i njegovo osoblje, NO NE SPOMINJEM IME TOG BOOK CAFFEa, vec samo cinjenicu da se nalazi u Rijeci, da je gazda odvjetnik, pa se moze pretpostavit o kome se radi jer je to jedini kafic toga tipa u Rijeci. Takodjer, blatim ga tako da ironicno koristim pojmove "profinjen" i uvrijede za konobara i book caffe da su zmazani i zas.ani i Balkanski. Takodjer ih ismijavam da imaju svega 3 knjige u book caffeu. Jos jednom napominjem, ne spominjem IME BOOK CAFFE-a. Postoji li netko strucniji da u mom actu stand up komedije pronadje temelj za tuzbu te na kojoj osnovi, s obzirom da je gazda book caffea odvjetnik? Hvala.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija