Jump to content

xsenya.gabriella

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Postojji. Da izbušimo vlastitu! Da napravimo gusternu. Ima načina, no voda iz te sadašnje bušotine je čista, pomalo boćata ali kemiskom i mikrobiološkom analizom dokazano ispravna za korištenje, A ništa. Hvala Vam na odgovorima.
  2. Je, 10 godina nije bilo nikakvih problema, međutim, ove godine on uljepšava svoj okoliš, postavlja tlakovce i odjednom mu taj m2 smeta.
  3. Nije, postoji potvrda o ustupanju prava na korištenje bušotiine, potpisane od strane dva svjedoka (2005. godine). Nekretnina se nalazi na otoku Viru.
  4. Poštovani. Vlasnici smo nekretnine na Jadranu. Prilikom kupnje uza svu dokumentaciju uručena nam je i potvrda kojom nam se ustupa pravo na neograničeno korištenje bušotine za opskrbljivanje vodom. Međutim, sporna bušotina se nalazi na drugoj katastaskoj čestici, koje je u trenutku prodaje našeg apartmana vlasnik prodavatelj. Sada, 11 godina nakon toga novi vlasnik nekretnine na čestici na kojoj se nalazi i bušotina želi izvaditi pumpu iz pušotine i nas ostaviti bez vode. Smije li? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija