Jump to content

kigor

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Postovani, frendica radi na odredeno vrijeme. Obnova ugovora svakih 6 mjeseci. Trenutni ugovor je od 9.9.2019 i traje do 9.3.2020. Upitno je dal ce obnovit ugovor. A do sada je uvijek novi ugovor dobila koji dan nakon isteka prethodnog. Dilema je oko godisnjeg odmora i njenog koristenja. Ima trenutno pravo na 18 dana godisnjega. Dal poslodavac mora javiti dovoljno rano da zeli prekinut suradnju ili ne? Tj dati moguconst da se iskoriste tih 18 dana
 2. Postovani, frendica radi na odredeno vrijeme. Obnova ugovora svakih 6 mjeseci. Trenutni ugovor je od 9.9.2019 i traje do 9.3.2020. Ona je nasla novi posao i kod novog poslodavca krece raditi 1.3.2020. Dilema je oko godisnjeg odmora i njenog koristenja. Ima pravo na 12 dana. Dal tih 12 dana mora realizirati u aktualnoj firmi ili moze dio ili sve prenjeti u novoj?
 3. kigor

  zajednicka kanalizacija

  Hvala na odgovorima. Jedino koju se inspekciju zove?
 4. kigor

  zajednicka kanalizacija

  Suvlasnistvo. Odvodnja kompletno funkcionalna. Zajednicka je horizontala tj oni ispod prizemlje i kat, ja na drugom katu. Kanalizacija naravno ide od mene skroz do prizemlja i poslije nizom cijevi kroz njihovo dvoriste do gradske kanalizacije. Znaci bez mog pristanka ne moze nista poduzeti. A ako poduzme u sferi policije i sudstva, tocno?
 5. Molim za savjet, zivim u privatnoj kuci. U prizemlju i na prvom katu je susjed a ja sam na drugom katu. Zgrada je kompletno odvojena dvoristem, odvojeni ulazi i sve je odvojeno. Ono sto nam je zajednicko je kanalizacija te krov. Prije smo imali septicku jamu a vec godinama smo spojeni na gradsku kanalizaciju. Troskove oko izgradnje i spajanja na gradksu kanalizaciju kao odrzavanja prije ili poslje uvijek su bili zajednicki. Susjed je izrazio zelju da se odvojimo. I nademo drugi put odvoda. Ima li on pravo to napraviti? A i ako poduzme nesto, tipa presjece cijev kanalizacije izmedu nas, sto mogu poduzeti?
×
×
 • Napravi novi...