Jump to content

ivanvz

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ivanvz objavio

  1. Hvala ne odgovoru. Ured iz kojeg radim je u najmu te on već posjeduje MTU. Svakako hvala, provjerit ću s uredom državne uprave.
  2. Pozdrav svima, nisam siguran jesam li na pravom mjestu s pitanjem, no neznam di bi ga drugdje postavio. Sitaucija je sljedeća: Imam d.., glavna djelatnost je programiranje, no među ostalima je prijavljena i trgovina robom. Skladište službeno nemam, robu koju kupim i prodam radim na neku drop ship metodu, znači kada uđe, odmah i izlazi. Koliko znam, za takvo nešto mi ne treba skladište. Netko mi je jednom rekao da ovako roba može stajati 6 dana kod mene, kao u tranzitu. Kada neko nešto treba, ja to uzmem od dobavljača i odmah dam dalje, nemam nikakve svoje zalihe. Ono što mene zanima, ako bi kupovao robu i radio si zalihe iste pa da je mogu prodavati kroz duži vremenski period (npr. kupnja polovnih računala u njemačkoj pa prodaja istih ovdje) meni bi u tom slučaju trebalo skladište? Kako napraviti skladište? Je li mi dovoljno u uredu složit policu na koju ću nakačit natpis "skladište" ili baš moram imati nekakav prostor koji ispunjava neke minimalne tehničke uvjete i slično? Nadam se da mi možete pomoći, ako ne, možda znate kome bi se mogao obratit s ovim pitanjem. Hvala svima i sve najbolje u novoj godini.
  3. Pozdrav, imam pitanje u vezi obavljanja prijavljenih djelatnosti. Jedna od prijavljenih djelatnosti je "instaliranje i održavanje električke, komunikacijske, elektroničke i optičke opreme". Pod to, ja podrazumijevam da smijem vršiti usluge popravka računala, mobitela, računalne periferije, kopirne uređaje i slično. Jel dobro podrazumijevam ili to nije to? Hvala svima na odgovorima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija