Jump to content

sunset

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je sunset objavio

  1. Da li netko od vas možda zna gdje bi se mogli pronaći na internetu? Nikako ih ne mogu pronaći a hitno mi trebaju. Potočnjak, Željko. Glavne značajke novog Zakona o mirovinskom osiguranju. Pravo u gospodarstvu, 38, 1999, br. 4, str. 461-743. Potočnjak, Željko. Nova koncepcija i struktura hrvatskog mirovinskog sustava. Zbornik Pravnog fakulteta u Zagrebu, 50, 2000, br. 5, str.699-721. Potočnjak, Željko. Nove mirovinske formule mirovinskog osiguranja generacijske solidarnosti. Revija za socijalnu politiku, 7, 2000, br. 1, str. 1-18. Potočnjak, Željko. Najniža mirovina. Zbornik Pravnog fakulteta u Zagrebu, 51, 2001, br. 3-4, str. 557-586. Potočnjak, Željko. Glavne značajke kapitalno financiranog obveznog dijela hrvatskog mirovinskog sustava. Zbornik Pravnog fakulteta u Zagrebu, 53, 2003, br. 1, str. 5-35. Unaprijed hvala
  2. sunset

    Party legalis-ACP

    dolazi li tko od studenata? nisam nikada bila a baš bi došla..
  3. dragi kolege.. zanima me vaše mišljenje o ovom prijedlogu. ja smatram da je to sramotno.. pogotovo uz uvjete koji postoje u RH što se tiče odvjetničkih vježbenika u pogledu plaće, radnog vremena i slično.. da li mislite da bi nešto trebali poduzeti i mi studenti jer će se to nama obiti o glavu?
  4. baš sam se nasmijala čitajući ovu temu to je sve tako individualno.. ovisno o faksu ( koji grad), načinu i sposobnosti učenja i slično.. ali mislim da oni koji kažu da uče dva sata dnevno ili muljaju ili imaju itekakve sreće jer nema teorije da se ispit kvalitetno nauči sa takvim učenjem.. uglavnom.. ja učim dnevno oko 4-5 sati sa tim da pet dana prije ispita i duplo od toga.. to mi je čist dovoljno ali onda da tih par sati i učim a ne potrošim sat na ufuravanje pa sat na čitanje pa sat na "ponavljanje"..
  5. istina.. meni pomaže eventualno kod ponavljanja ali lijepo izgleda certifikat uz životopis
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija