Jump to content

KRISTIJAN hORVAT

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pat- pozicija. Mislio sam da par noći potrošim na svoj račun i da tada alarmiram "organe"...pa da ga barem par noći - probude. Nemam više energije za ovu ludost. Tnx
  2. Da ALI to nije dugoročno rješenje a nije ni Endlösung. Mislio sam da sam ispustio neku pravnu legistativu...
  3. Hvala na vremenu i komentaru. Nisam u mirovini ali radim blizu mjesta stanovanja. Zagreb Na žalost..opcija 1 se veže uz opciju 2 i 3. Stan kada se prodaje BOLJE prođe sa garažom. Sa ženinim autićem (koji se regularno parkira u bližim ulicama i za to se plaća god. vinjeta od Zgparkinga), rješavam životne stvari. Pored svih problema kada iskoći još ovakav - i to nakon napornog posla ... dolazak i gledanje situacije sa garažom, dodatno zagorća dan. Zato sam se obratio svima na site-u, kako bi probao nači nekakvo rješenje za nastalu situaciju.
  4. Hvala na savjetu..no ako nisam krivo shvatio..Ja platim račun ALI ne znam na koji način da taj trošak potražim od vlasnika vozila (nepoznate osobe)? Koji je postupak? I naravno iz Vašeg saznanja - mogućnost naplate - istog.
  5. Poštovani, molim za savjet. Kao jedan od vlasnika garaže u dvorišnoj zgradi, već jedno duže vrijeme imam slijedeću situaciju. Poskupljenjem parkinga u okolinim ulicama, nastao je pritisak na parkirna mjesta i to unutar našeg dvorišta koje zatvramo daljinskim. Susjedi koji raspolažu sa više vozila, u dogovoru sa ponekim vlasnicima garaža dogovorili se o parkiranju ispred kako ne bi bilo neugodnih situacija. Kako ne živim na tom broju zgrade, nego nasuprot ulazne veže, određeni (čitaj: jedini "susjed")..zapikirao je na moj dio ispred ulaska u garažu (garaže u nizu). Nakon dizanja brisaća, pisanja poruka, trubljenja, a i jednog susreta - situacija se nije popravila. Argument koji mi se stavlja na znanje , da se radi o dvorišnom zemljištu i da svatko ima pravo na taj dio IAKO BLOKIRA ULAZ/IZLAZ iz garaže. Naravno, da sam prestao koristi garažu u bojazni da neću "ostati zarobljen" putem parkiranog auta ispred. Kada budem sreće..parkiram ga i Ja ispred (što ovoga dovodi do "ludila")..jer imam garažu !!??! Potužio se i mom Prestavniku stanara. Pauk na žalost ne može ući hroz haustor, pa taj dio ideje otpada. Spuštati se na nivo bušenja guma i slično i računajući da će se to dogoditi i na mom autu....imate li neki savjet ? Pozvati prometnog redara...pa ga lupati po džepu ? Još jedan dio...sada namjerno parkira skroz do vrata garaže...da dokaže da je ne koristim (auto je po par dana tamo parkiran kao "uteg"). Unaprijed zahvalan na savjetu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija