Jump to content

fakincina

Korisnik
  • Broj objava

    1560
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    8

fakincina je na 4. kolovoza 2016 zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što fakincina objavi!

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pa i dobili ste opomenu a ukoliko dug ne platite nakon isteka roka od 8 dana PU moze pokrenuti ovrhu bilo kada.
  2. Na sudke Ovrhe na temelju Ovrsne isprave postoji mogucnost zalbe ali zalba ne odgada provodenje ovrhe. A kako je Matrix napisao nije na FINI da odlucuje o osnovanosti Ovrsne isprave koja je podnesena na naplatu.
  3. Ovo su bezpredmetne rasprave jer novac za pidmirenje ovrhe ili vise njih ce uskoro biti na raspolaganju i dug ce ae otplatiti. FINA ce skinuti iznos novca do potpune naplate ovrhe. Tako da je besmisleno bilo sto poduzimati da se izvuce kes.
  4. Nazalost tu vide ne mozete nista jer ovrhovoditelj nece sigurno vratiti novac trazili to Vi, banka ili netko treci u Vase ime.
  5. LjuboZG Vam je sve objasnio. Izgubili ste sud tj. parnicu i nakon sto je presuda postala praomocna kontra strana je zatrazila zahtjev za izravnu naplatu u FINI. Imali ste vremena nakon sto ste primili presudu izvrsiti svoje obveze dobrovoljno no ocito to niste ucinili.
  6. Koja je onda razlika da Vam novac sjedne na tekuci racun kad ionako dugovanje mislite podmiriti cim dobijete novac od prodaje stana? Nema nikakve logike.
  7. Banka Vam je duzna dati brisovnicu za kredit koji je otplacen. Drugi krediti s time nenaju veze banka pokusava pritiscima na Vas doci u povoljniju poziciju kako bi se ponovno upisala vezano za dugovanje po drugim kreditima. Zatrazite brisovincu i pusmenim putem i zaprijetiti kaznenom prijavom ukoliko Vam ne daju.
  8. Nema nikakve logike cuvati npr. tih 4000 kn i otplacivat ovrhu na koju se obracunavaju kamate koje su dosta visoke.
  9. Ovrhovoditelj jedva ceka da vrati novac. To slobodno zaboravite i pomirite se s tim da je cjelokupna placa ovrsena. Ažurirano Postovani Karamarko pretpostavka je ako imate određenu usteđevinu da ne bi trebalo ni biti razloga da Vam se novac ovrsi jer po logici stvari svoje racune mozete platiti bas iz te usteđevine.
  10. Vas promet je 5000 kuna puta X i to je ekzaktna brojka.Zar nemate knjigovodstvo da Vam to objasni? Na drugi dio pitanja ste vec dobili odgovor a i to ce Vam pojasniti u knjigovodstvu.
  11. Vas promet po izdanom racunu je 5000 kn a ne 1500 koliko je Vasa razlika u cijeni. Test ide u trosak i ne razumijem sto tu nije jasno? Nemojte kad nabavljate testove iste stavljati u trosak vec fakturirajte pacijentu samo uslugu.
  12. VIP i spomenuto odvjetnicko drustvo su poznati po takvim ovrhama cak i za placene racune ( znam iz osobnog iskustva i iskustva prijatelja ) i kada im se to dokaze njihovim nesuvislim odgovorima i objasnjenima cak i nevracanjem preplacenog iznosa itd. a radilo se o iznosima izmedju 100 i 300 kn pa se ne isplati nista poduzimati zbog toga i trositi jos novce i zivce. Uglavnom sramota.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija