Jump to content

vedamix

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nasli mene kao nasljednika a ja im poslo mail da sam ja imao stanarsko pravo, kao zasticeni najmoprimac, cega sam se odreko buduci da 25 g zivim na drugoj adresi. Uputio ih na ocitu cinjenicu da je ta maćeha njihov duznik i nek je gone.
  2. Saznao da maćeha nije mrtva nego živi drugdje a stan je iznajmljivala. Struja nije placena, hep opominjao I tuzio mrtvog oca dok nisu skuzili, sad su iskopcali struju i traze ko ce im platiti nekih 1350 kn.
  3. Da, hep, vlasnik priključka otac, iako 15 g.mrtav
  4. Poštovani, prije 15 g. nakon smrti oca naslijedili smo stanarsko pravo na nekad vojni stan u zgradi. Nasljednici, sestra, ja i maćeha po 1/3. Budući da živimo u drugim krajevima ostavili smo maćehi korištenje stana bez nekih ugovora. Nismo kontaktirali, nismo nikad imali niti ključ od tog stana. Nakon 15 g. maćeha umire i to saznajemo putem obavijesti o dugu za struju. Da li smo sestra i ja dužni podmirivati dug pok. maćehe u vezi stana i uopće imamo li kakve obveze prema tom stanu. Stan nije otkupljen i daleko je od mjesta gdje živim. Hvala puno, Vedran
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija